Partyflock
 

The Central Dome, de superieure concerthal van Midden-Nederland opent zaterdag 16 november

gepubliceerd door , op
Het gaat gebeuren. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Duizenden mensen maken zich op voor de grote opening van The Central Dome! Op 16 november zal deze superieure mega concerthal Midden-Nederland haar deuren weer openen. The Central Dome, gevestigd in Nijkerk, is klaar voor een geweldige nacht vol sensatie. Eindelijk is het zo ver, dé uitgaanssensatie van Nederland opent met WOWIndoorFestival en jij kan erbij zijn!

♬ Area 1: Capital of Hardstyle
Adaro * Ran-D * Psyko Punkz * Code Black * Atmozfears * Nawi * Mc Da Syndrome

♬ Area 2: House of House
Billy the Kit * Dirtcaps * Daniel June * Bird * Twinnie * Moreno * Mc Roga

♬ Area 3: Intentionz
Bas van Hees * Johnny Deekay * TDK * Bird

♬ Area 4: Food & Lounge & Fun
Gratis kapsalon * Team Alert * Food * Party Dj



Festivals zijn een populair fenomeen. Steeds meer liefhebbers binnen de dancemuziek kiezen ervoor om hun dag en of nacht te beleven op één van deze massaal bezochte evenementen.
Zodra het winter is zijn de festivals afgelopen en trekken de meeste bezoekers terug naar de clubs. The Central Dome geeft jou dit seizoen die ultieme festivalbeleving terug! De aftrap van het WOWIndoorFestival zal het begin zijn van een nieuw tijdperk voor dansend en houseminnend Nederland.

Vier moddervette area's met een line-up om je vingers bij af te likken. Het WOWIndoorFestival met namen als Adaro, Ran-D, Billy the Kit, Psyko Punkz, Code Black, Atmozfears, Dirtcaps, Daniel June, Mc Da Syndrome en nog vele andere grote namen. Wat jij bij een outdoor event beleeft, beleef jij hier ook. In elke zaal een aparte show, lasers, danseressen en entertainment. The Central Dome zal 16 november weer gaan schijnen! WOW!

Trailer


Tickets
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via de website www.thecentraldome.nl, via koop tickets en bij alle Primera Shops in Nederland. De eerste 1000 early bird tickets zijn al uitverkocht. www.thecentraldome.nl

The Central Dome
Berencamperweg 12 Nijkerk (Randje Amersfoort)
Facebook.com/thecentraldome
Twitter.com/thecentraldome

5 opmerkingen

 
Je kan moeilijk een nieuwsberichtje maken met 'in een kl**te locatie de nieuwe editie van het kansloze feest WOW. Vergeet je slaapzak niet aangezien je wel om 03.00 buiten staat'
Uitspraak van verwijderd op maandag 4 november 2013 om 15:52:
Je kan moeilijk een nieuwsberichtje maken met 'in een kl**te locatie de nieuwe editie van het kansloze feest WOW. Vergeet je slaapzak niet aangezien je wel om 03.00 buiten staat'


Dat lijkt me het andere, onware, uiteinde. Maar een beetje gematigder mag wel denk ik. Ik overwoog om eens te gaan kijken, maar het hoog van de toren blazen staat me beetje tegen :yes:
 
Uitspraak van Tja B) op maandag 4 november 2013 om 16:45:
Dat lijkt me het andere, onware, uiteinde


De waarheid ligt dan ook ergens in het midden :P