Partyflock
 
­ Nederland

House In Motion is back on track en breidt uit

gepubliceerd door , op
Zaterdag 30 november is het weer tijd voor een heerlijke, onvervalste editie van House In Motion. Back by popular demand! Terwijl het buiten alsmaar kouder word, de bladeren van de bomen vallen en de herfst alweer bijna plaats moet maken voor koning winter (brrrr...), zal XXL Culemborg je verwennen met warme zomerse sounds en heerlijke beats. En dat is niet alles want house in Motion breidt zelfs uit naar twee zalen!

Nieuw deze editie is een urban & eclectic area die op veler aanvraag is toegevoegd aan House In Motion. Dubbel feest dus met twee zalen vol! Terug van weggeweest, zo voelt het een beetje en daarom knalt House in Motion er deze editie maar weer eens flink tegenaan. De HIM area zal als vanouds trillen op zijn grondvesten met een line-up om van te smullen en ook de nieuwe urban &eclectic area zal je van je sokken blazen.


Chelina Manuhutu

House in Motion mainstage
Zo mag XXL Culemborg een van de weinige dj dames Chelina Manuhutu verwelkomen die met haar twisted sound het publiek optimaal weet te bespelen. Ook de twee inmiddels zwaar doorgebroken dj's Brian Chundro & Santos zullen hun debuut maken op House In Motion. Deze twee heren hebben al op menig groot festival gestaan deze zomer en brachten menigeen in extase door hun opzwepende sound. Ook Tony Cha Cha zal 30 november de XXL doen beven. Deze dj producer weet wat House in Motion wil en met producties en remixes voor onder ander Sidney Samson behoort Tony Cha Cha al jaren tot Neerlands Trots in de scene.


2 Faced Funks!

Uiteraard behoort Sebastian Bronk tot de inboedel van de lokale house, zijn draaikunsten en producties zijn een meer dan welkome aanvulling voor de Nederlandse dance scene.
Als je dacht dat dit het al was, no way! Een special act zal deze avond nog meer allure geven dan het al heeft: met het binnenhalen van 2 Faced Funks heeft House In Motion een meer dan vette act gescoord. 2 Faced Funks zullen menigeen doen verbazen. Deze twee heren hebben met hun show en stage-presence en hun knallende beats een waar spektakel in petto.
Als uitsmijter heeft House In Motion nog een knaller in huis gehaald met Artistic Raw. Deze dj is een waar upcoming talent en is meer dan welkom in de House In Motion family.

House in Motion area 2
Zoals gezegd nu dus ook een urban & eclectic area, welke gehost zal gaan worden door de vrienden van Blush. Deze area zal eveneens gaan hoppen als nooit tevoren, met FLAVA, Marvelous K, TheSyndicate en Mitchell Supreme kunnen de ware urban, hip hop en eclectic fans hier volledig hun hart ophalen.

Noteren dus: zaterdag 30 november 2013 in XXL Culemborg een nieuwe hete editie van House In Motion.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor maar €10 te verkrijgen via koop tickets of Primera. Kaarten aan de deur kosten €15.