Partyflock
 
­ Nederland

Thunderground
Darkraver & Vince · Effenaar

gepubliceerd door , op
Thunderground
7 oktober 2013
FeestThunderground · Freestyle Madness
Datumzaterdag 23 november 2013
WinactieThunderground actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Zaterdag 23 november 2013 presenteert Static Movement in samenwerking met Bassworx een gloednieuwe editie van Thunderground: Freestyle Madness! Met een keihard uitverkochte editie in 2011 nog diep in het geheugen kijken The Darkraver & Vince, hosts van het concept, uit naar een nieuwe frisse locatie met een superieur geluid en voldoende mogelijkheden om door te groeien. De Effenaar in Eindhoven staat op 23 november volledig in het teken van oldschool, early hardcore en freestyle zoals het nog nooit heeft durven dromen.

The Darkraver & Vince: Terug van nooit weggeweest!
Beide heren hebben natuurlijk geen enkele introductie meer nodig, wereldtoppers van ongekend niveau in de puurste vorm die oldschool en early hardcore kent. Met de magistrale mixtechniek van Vince en de show van The Darkraver zijn de ingrediënten voor een spectaculaire avond ruim in huis. Beide rasartiesten staan wekelijks nog op de meest toonaangevende feesten van Nederland en op 23 november zullen ze hun krachten bundelen voor een maar liefst 2,5 uur durende b2b set in de Effenaar Eindhoven!

Support Acts
Naast The Darkraver en Vince wordt de muzikale programmering aangevuld met goede vrienden van de heren en zeker geen onbekende in de scene! Ruthless, onbetwiste koning van de 'freestyle sound' en het megatalent Dr Phunk zullen de officiële opwarming voor hun rekening nemen. Taa en Xrazz, twee oudgedienden zullen de avond opstarten met hun eigen typische classics sound.

Locatie
De Effenaar in het centrum van Eindhoven, eens een poppodium, nu een thuis voor zowel bekende als minder bekende muziekstromingen is op 23 november 2013 voor het eerst en zeker niet voor het laatst, de thuisbasis voor oldschool en (early) hardcore. De Effenaar is door haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Volg Bassworx & Static Movement
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Thunderground via de officiële Facebook kanalen, te bereiken via Facebook en Facebook

Tickets
Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 23 november 2013 kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

Online: www.bassworx.nl/, http://static-movement.nl/, Facebook, Facebook

1 opmerking