Partyflock
 
­ Nederland

Tainted Audio vs Enzyme in het Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Enzyme Records staat al meer dan 12 jaar bekend als het meest toonaangevende hardcore label van Europa. Vele Enzyme artiesten zijn uitgegroeid tot ware iconen van de scene. De populariteit van Enzyme is te danken aan het leveren van kwaliteit. De muziek is uniek, vernieuwend, vooruitstrevend, experimenteel en vooral dansbaar. Enzyme Records tourt al vele jaren met succes door binnen- en buitenland. Deze editie is het de beurt aan Den Haag, tevens de thuishaven van het label.

Maar let op! Deze editie is anders! Den Haag kent nog een label 'Tainted Audio'.

Tainted Audio werd eind 2012 opgericht en net als Enzyme Records wederom gerund door DJ Ruffneck om het spectrum van hardcore te verbreden en te experimenteren met drum and bass, industrial sounds en donkere hard techno. De sound van Tainted Audio resulteert in een eigenzinnig underground concept waar geen regels bestaan, behalve het gegeven dat de muziek vooral gekenmerkt wordt door rauwe beats en ruige sounds. Ook op Tainted Audio zijn uiteraard grote namen te vinden naast nieuw bloed uit de scene. Een label dat in korte tijd het respect van de underground scene won en verpletterend binnenkwam met de eerste release genaamd "dawn of paranoia" welke als een blauwprint voor het label en de sound kan worden gezien. Tainted Audio vindt weerklank bij labels zoals Nekrologik en PRSPCT en geeft hiermee duidelijk aan welke koers het zal varen!

Enzyme en Tainted Audio bundelen haar krachten om een legendarische dance nacht te introduceren. Zorg dat je er bij bent om de unieke sfeer van de meest uiteenlopende stijlen te proeven.

Voor deze avond zijn er diverse spectaculaire battles ingepland zie hieronder:

Line-up:
Ruffneck vs Thrasher
Ophidian vs Lunatic & Miss Hysteria
Dither vs Sei2ure
Nosferatu vs Pandorum
Enzyme X
Synapse vs Triax
The Cambion vs N-ergetic
Hosted by Mc D-Lyric

Tickets:
Paard.nl.

Acties:
Er zijn 50 early bird tickets beschikbaar voor de prijs van slechts € 7,50. Daarnaast zullen er diverse kaarten worden verloot via Facebook. Om hiervoor in aanmerking te komen, meld je dan aan voor het event op Facebook en vergeet niet de acties in de gaten te houden.

2 opmerkingen

Tering, goede line up!