Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdamse SFFRMKRS geven Nijmegen kleur in de Matrixx

gepubliceerd door , op
SFFRMKRS
3 september 2013
Zaterdag 12 oktober is de dag dat de Amsterdamse eventorganisatie SFFRMKRS met een karrevracht aan dj's het Nijmeegse nachtlevend kleur komt geven. De plek waar al dit moois plaats zal vinden is: Matrixx.

Zoals je van SFFRMKRS gewend bent komen zij niet met lege handen en zomaar wat kleurtjes aankakken. Muzikale kleur in de vorm van skilled, toonaangevende en geliefde dj's uit de Nederlandse eclectische uitgaansscene. Kort gezegd, een line-up om je vingertopjes fijntjes bij af te likken.
Een line-up waarvan jij lekker losjes raakt op de dansvloer. Een line-up waarvan jij, je vrienden en je 'girlies' van op de hoogte stelt! Yeppp, zegt het voort, koop een trosje kaartjes en laten we met z'n allen een ontzettend dikke avond beleven. Een avond die jou de dag erna nog steeds een big smile bezorgd.

Met DJ's Lady S., Cherr du Perr & Darling 10 wordt de SFFR en toon gezet op de avond. Daarnaast komen dj/producer Snelle Jelle en 'Opposites' dj Fanny West tevens dikke vloerknallers leveren. Alle remmen lossss want WaxFiend, the lovely Lady Bee en BNN tafelheer van De Wereld Draait Door, Phalerieau laat zich van zijn vrouwvriendelijke dj-kant zien en horen. Moeders laat uw dochters met de juiste instructies de deur uit. SFFRMKRS frontman Cream mag en zal nooit ontbreken en heeft samen met mattie en Nijmeegse rhymesayer Roscovitsch een speciale act in petto. SFFRMKRS geven je meer uit eigen plaats. J-Flava en de Charmante Kloodzakken zijn de slagroom op deze feestavond. Laatstgenoemde heren sluiten hun act af met een exclusieve afscheidsset. Zaterdag 12 oktober is de laatste keer dat je hen kunt ervaren, in een setting en een line-up die jij voor geen goud wilt missen!



Tickets
Zonder bustrip is een kaartje €10,- in de voorverkoop en €15,- aan de deur! Koop je kaarten op Matrixx.nl of in alle Primerawinkels. Koop je een kaartje online in de voorverkoop dan maak je kans op een exclusief kledingpakket van Roscovitsch aangeboden door 24/7 Store te Nijmegen. Check wat Ros erover zegt:



Bustrip-ticket a €15,-
Kom je uit Amsterdam, rij dan gezellig mee in de SFFRMKRS partybus!
Voor slechts €15,- heb je;
no-BOB gedoe, retour Amsterdam - Nijmegen, hapje en drankje aan boord, entree Matrixx en gezellige trip!
Koop je bus-ticket hier.