Partyflock
 
­ Nederland

HQ News

gepubliceerd door , op
HQ News
25 februari 2004
Deze week is een van de drukste weken in de HQ geschiedenis, mede omdat we een HQ editie hebben in Nederland maar ook in Londen.

Ten eerste zal vrijdagavond de HQ-radio show van start gaan op Fresh FM met deze maand Danny D en Proteus live in de studio. De show zal live worden uitgezonden vanuit de studio vanaf 22:00. Tijdens deze shows zullen er live sets zijn en interviews met Danny D en Proteus. Het tweede deel van de show begint om 00:00 en bestaat uit opgenomen sets van de afgelopen HQ vs RIOT!. De sets zijn van JP, Tom Harding en de man van die avond van: DJ Ed Real.

HQ zal ook weer naar Londen gaan. Namelijk naar de nummer 1 UK Hardhouse club: RIOT! HQ neemt de DJ’s JP en Danny D mee die samen gaan draaien met de machtige RIOT! resident DJ’s Ed Real, BK en Danny Gilligan. Klik op deze link voor de digi-flyer: http://www.riotinlondon.com/eflyers/riotvshqpt2/riotvshqpt2.html of kijk op www.riotinlondon.com.

RIOT! wordt gehouden in de club The End in het centrum van het West End en staat bekend om het ongelooflijk harde geluidssysteem, volgens sommigen zelfs de beste van de wereld! RIOT! wordt georganiseerd door “mr Harddance himself” Ed Real. Tijdens RIOT! Gaan zo’n duizend Hardhouse diehards iedere laatste zondag van de maand helemaal uit hun dak, genietend van de unieke samensmelting van hardhouse ingrediënten genaamd RIOT! De avond begint om 15:00 en loopt tot 23:00. Dit wordt echt één van de beste feesten die HQ host. Je bent gewaarschuwd, dus mis het niet!! HQ heeft een kleine betalende gastenlijst voor RIOT! Vs HQ. Stuur ons een mailtje en we zetten je op de betalende gasten lijst (info@HQ.nl). We willen natuurlijk zoveel mogelijk Nederlanders aanwezig hebben om zo HQ te vertegenwoordigen.

De HQ van komende vrijdag ziet de terugkomst van twee favoriete HQ DJ’s. Steve Hill en de machtige Proteus zullen voor het eerst in 2004 in Nederland optreden exclusief op HQ. Beide DJ’s hebben het afgelopen jaar een grote impact gemaakt op het Nederlandse dance publiek. Deze twee gasten zullen in de Max Hall worden bijgestaan door Fausto, JP en Rossi.

Steven Hill komt na enkele maanden terug van “Down Under” om weer te schitteren op HQ op zijn weg terug naar de Hard House Academy in Londen. Hij zal een exclusief twee uur durend optreden geven, dat begint om middernacht. Steve heeft al enige tijd contact met de HQ-crew en heeft ons verteld dat we een aantal nieuwe producties van hem zelf kunnen verwachten.

Proteus komt terug om de boel weer lekker, in zijn unieke stijl, op zijn kop te zetten. Als je zijn ongelooflijke UDC debuut op Impulz hebt gemist, dan moet je echt naar HQ komen, want dit geloof je pas als je het zelf hebt gezien. Proteus komt uit Finland en is compleet gestoord. Hij is de snelst opkomende ster in de Harddance wereld. Zijn muziekstijl is erg snel en hard en hij draait met cd spelers en 12inchS, waarbij alle draaitrucks uit de kast worden gehaald. Dit samen met zijn buitenaardse verschijning en zijn freestyle podiumact maakt Proteus tot een hele grote. Dit wordt je laatste kans om Proteus in levende lijve te zien voordat hij op Impulz gaat draaien op 26 juni.

Het wordt de eerste keer dat Fausto in 2004 op HQ gaat draaien, en hij zal het prime-time gat tussen Steve Hill en Proteus gaan vullen. Verwacht dus alles!! Fausto staat te popelen om weer te gaan knallen op HQ, zoals we dat natuurlijk al van hem gewend zijn. Afgelopen maand heeft Fausto zich bezig gehouden met het produceren van de jingles voor HQ-radio die te horen zullen zijn voor en tijdens de HQ-radio uitzendingen. Daarnaast heeft Fausto een remix gemaakt van Softcells “Tainted Love”, die later dit jaar zal worden gereleased. The Vibe wordt uiteindelijk gereleased op Colour Coded records in maart. JP en Fausto zijn ook erg druk bezig in hun nieuwe studio met producties die later dit jaar uitkomen.

JP, HQ’s favoriete DJ van eigen bodem en de 3 deck-meester zal de tweede set van de avond voor zijn rekening nemen. Hij zal het publiek klaarstomen voor Steve Hill. JP is de laatste tijd erg druk bezig geweest met co-producties met Fausto. Dit wordt JP’s laatste Set tot mei waar hij een speciale 3 uur durende set zal draaien. Reken maar dat dat weer te gek wordt.

Rossi heeft door heel Nederland lopen Hardstylen onder zijn alter-ego: Red Razor. Rossi is natuurlijk een bekende van de Max en zal weer zijn typische HQ-stijl aan ons laten horen. Verder is Rossi in de studio geweest om zijn track Once Again af te maken, die later dit jaar gereleased wordt.

De line up in de Max:
21:00-22:30 Rossi
22:30-00;00 JP
00:00-02:00 Steve Hill
02:00-03:30 Fausto
03:30 Proteus
MC Paul T

Old Hall:
Alan Luna
Ken Ishii
Paul Jay

26 opmerkingen

Vrijdag Melkweg :):)
hmm ok dan tot daar en zat. maar weer naar HHA!
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
geen tom haring deze keer ?
 
:bounce::bounce::bounce:

:respect::respect: for proteus
Ben er deze vrijdag weer eens bij :)

Ben benieuwd!
Artiest Raven
Gelukkig geen harding :P
Proteus :love:
:kwijl:

Ik heb er zin in!! (maar dat was in een heleboel andere topics al duidelijk geworden)

:bounce: :bounce:
HH weekend!! :D
Nice clu budha! eerst hq, dan hha dan riot dan dood. Lekker hoor!
en TERECHT geen tom harding dit keer, na zijn anti-climax in januari...
 
Hmmmmmmmm, dat wordt weer een avondje smullen in de Melkweg.
Wat een line up. Dat doet mij de broek wel degelijk bollen!!! Whoo hoo!!!!!
 
En uhhh, Danny, HQ -> HHA -> RIOT -> DOOD. Dat gaat weer net ff te ver hoor. Pak gewoon ff een coma van een week of twee en dan ben je weer helemaal het mannetje!!!! Spreek je misschien morgen nog wel ff. De mazzeltov.
Dat wordt weer flink :bounce: met Proteus en Steve Hill. Dit wordt een HQ om niet te vergeten :d
 
Met deze line-up is het gewoon zonde om aan de late kant te komen!

Enneh, het wordt uitgezonden op Fresh FM! Wie neemt het op???:P
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
O o o wat een lekkere lineup weer! :kwijl: HQ Revolution baby!
Idd super lineup. Kaarten zijn aanwezig, nu maar hopen dat we niet zieker (lees super verkouden) worden dan we al zijn. :S :-S

Maar :bounce: doen we cker
Zeker ff knallen vanavond en dan keihard door het geluid heen.....
 
Misschien ff kijken in de Oude Zaal bij KEn Ishi, die lelijke UK HH boeit me niet

:kots:
 
Foto's van HQ London komen op www.uitjedak.tk te staan.....:D
Gaat Ishi een techno of een progressive set neerzetten?
Mijn vriendin is idd flink ziek geworden en gaan wij vanavond jammer genoeg niet.

Dus Ik heb hier 2 kaarten liggen (zie voor foto mijn profieltekst). Indien iemand belangstelling heeft. Ze gaan weg tegen een aannemelijk bod.

Je kan ze komen afhalen in Helmond.
Ik neem aan dat Ken Ishii de boel een beetje opbouwd en dus meerdere stijlen gaat draaien
 
ik ken ishii niet

;-)
Staan die andere twee dj's een beetje bekent om hun techno sets? Ik ken (ishi) ze niet :D
iemand toevallig nog een kaartje over?