Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 5 oktober Night of the DJ's · Join the R.E.V.O.L.U.T.I.O.N

gepubliceerd door , op
Night of the Dj's
12 september 2013
FeestNight of the Dj's · The Special Edition
Datumzaterdag 5 oktober 2013
LocatieTakens
Op 5 oktober aanstaande slaat Takens de weg in naar de toekomst. Op deze avond staat een aantal van de meest vooraanstaande revolutionairen gereed om jou mee te nemen in de opstand. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn...



De hardstyle revolutionairen die op 5 oktober zullen neerstrijken in Balkbrug geloven in een wereld waarin de mens geholpen door de meest vooruitstrevende technologie zelf zijn toekomst kan gaan vormgeven, vrij van politieke machten van buitenaf. In vroegere tijden was de mens totaal overgeleverd aan de kennis en kunde van anderen. Denk maar eens aan middeleeuwen waarin de geneeskunde nog nauwelijks iets voorstelde en je bij het minste of geringste virusje het loodje kon leggen. In de nabije toekomst is het volgens de revolutionairen mogelijk dat mensen een eeuwig leven hebben door gebruik van bionische implantaten. De revolutionairen die op 5 oktober Night of the dj's gaan rocken bezitten al een aanzienlijk aantal bionische krachten.



Code Black a.k.a. Bionic Commander
De aanvoerder van de opstand op 5 oktober aanstaande. Afkomstig uit Australië, is Code Black felle strijder in het gevecht om de huidige zittende machten om ver te werpen. Om zijn woord daad bij te zetten neemt hij alleen de vetste en ruigste hardstyle mee om zo de opstand te beginnen in Balkbrug. Hoewel hij geweld normaliter niet schuwt, heeft hij beloofd in Balkbrug alleen gebruik te maken van de vetste hardstyle tracks om zo het publiek mee te krijgen in zijn revolutie.



Atmozfears a.k.a. The Revolutionist
Eén van de jonge revolutionairen tijdens Night of the dj's. Maar juist daarom extra gemotiveerd om zijn publiek mee te krijgen in een opstand tegen het zittende regime en eeuwige gezondheid en keuzevrijheid voor alle mensen op de wereld. Deze artiest, verbonden aan het Scantraxx label, zal er alles aan doen om met zijn energieke sound heel Takens mee te nemen in de revolutie!

E-Force
De hele zomer is deze dj op alle festivals te zien geweest om de revolutie te starten. E-Force beleeft zijn grande finale van de revolutie op 5 oktober aanstaande wanneer hij Takens zal verpletteren met een harde en energieke hardstyle set. Be aware of this man!



MC Da Syndrome
Gewapend met zijn microfoon spreekt hij hardstyle liefhebbers over de gehele wereld toe over de aanstaande revolutie. Met zijn krachtige performance krijgt hij iedere criticus mee. Let MC Da Syndrome guide you. Be part of the revolution!



See you @ Night of the dj's: join the revolution!

10 euro entree / voor 22.30 gratis entree

[presence element=location id=2594 includename]{aanwezigheid niet begrepen}
#notd #takens
www.nightofthedjs.nl

1 opmerking

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
Leuke lineup ! Jammer van de datum... teveel keus tegenwoordig.