Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Classics timetable

gepubliceerd door , op
Nog een aantal dagen om massaal richting Bibelot in Dordrecht te trekken die begin 2013 verhuisd is naar het indrukwekkende Energiehuis, dat na een ingrijpende renovatie een nieuwe bestemming als cultuurhuis heeft gekregen. Sfeer, gezelligheid en classics dat zijn de basis ingrediënten voor weer een topfeest waar artiesten als The Darkraver, DJ Rob & MC Joe, Stanton en Pat C om er maar een paar te noemen, voor jullie de beste classics laten horen.

The The Darkraver kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: van elk optreden een onvergetelijke ervaring maken.
DJ Rob is een legende in de house scene in Nederland en werd bekend door club Parkzicht en X en alle grote festivals. Hij was de eerste DJ die een MC gebruikte, MC Joe en tevens de eerste DJ die tijdens zijn draaisets een drumcomputer erbij pakte.
Stanton draait al heel wat jaren mee in de classic scene en brengt meer dan alleen goede platen en kwaliteit, deze man zorgt ook voor een goede atmosfeer en blije gezichten.
Pat C de man met zijn specifieke partysound en velen in beroering brengt. Hij heeft hierdoor zijn eigen vast aanhang weten te creëren.
Alessandro Stasi vs OCD een dj duo dat het altijd goed doet met een variatie van oud en new.
Denman de resident, kun je wel zeggen, van Bibelot en heeft een hele goede opbouw om de avond naar een hoogtepunt te brengen!

Hieronder de tijden:

22:00 - 23:00: Denman
23:00 - 00:30: Alessandro Stasi vs OCD
00:30 - 01:30: The Darkraver
01:30 - 02:30: Pat C
02:30 - 03:30: Stanton
03.30 - 04.30: Rob & MC Joe
Hosted by MC Joe

Tickets
De tickets kosten €15 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via de sites www.oldschoolclassics.nl en Easyticket.nl Tickets aan de deur: €20

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Let op: Het Energiehuis heeft twee ingangen. Eén ingang bevindt zich aan de zijde van het Energiehuisplein, waar ook het parkeerterrein te vinden is. De andere ingang is aan de kant van de Biesboschstraat (aan de kant van de molen).

3 opmerkingen

"Let op: Het Energiehuis heeft twee ingangen. Eén ingang bevindt zich aan de zijde van het Energiehuisplein, waar ook het parkeerterrein te vinden is. De andere ingang is aan de kant van de Biesboschstraat (aan de kant van de molen)."

Nu is het nog niet helemaal duidelijk. Welke ingang moeten bezoekers van oldschool classics hebben dan?
Darkraver en Stanton :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Uitspraak van Fedde le Gabber op donderdag 26 september 2013 om 19:12:
Nu is het nog niet helemaal duidelijk. Welke ingang moeten bezoekers van oldschool classics hebben dan?


Hahaja inderdaad!
Maar je kunt van beide kanten naar binnen komen. De snelste route is aan de zijde van het Energiehuisplein, waar ook het parkeerterrein te vinden is want dan sta je direct bij de ingang van Bibelot/kassa.