Partyflock
 
­ Nederland

Jimmy Woo komt met nieuw concept

gepubliceerd door , op
Zwart
18 september 2013
Rob Black brengt Zwart naar de Jimmy Woo. Dit spiksplinternieuwe concept wordt het tweemaandelijkse donderdagavondje! De grote openingsknaller start donderdag 19 september en het is de hoogste tijd dat Rob Black zijn hele eigen avond heeft in de hoofdstad.

Rob Black gaat een partij hard afgelopen jaar en na de zomertour door heel Europa is het nu weer tijd om Amsterdam om zijn vingers te winden. Deze jonge dj met een oude ziel weet elke muziekstijl feilloos in elkaar te mixen en zal vanuit elk genre de allerbeste, de allersexiest en vooral de allergezelligste platen ten gehoren brengen.

Zwart gaat terug naar de basis, één dj die de hele avond en nacht het publiek gaat opzwepen en Rob Black kan dit als geen ander.
Rob Black draait niet wat elke andere dj draait, maar wat hij tof vind en dat gaat van oude platen tot nog uit te brengen nieuwe platen.

Zwart is de avond waar Rob Black al zijn goede vrienden en verre kennissen laat samenkomen die hij na jaren draaien in elke club in Amsterdam, Nederland en Europa heeft ontmoet.

Rob Black heeft voor vanavond twee heren uitgenodigd en dat zijn niemand minder dan Boehmer en Fritz The Face die Zwart gaan opwarmen boven in Jimmy Woo.

Zwart dus. De kleurrijkste avond van Amsterdam