Partyflock
 

Deze zaterdag Industry of Love: love, peace & happiness

gepubliceerd door , op
Deze zaterdag 21 september is het zover! Het geweldige Industry of Love feest in Rotterdam met o.a Marco V, Marcel Woods, D-Rashid, Lucien Foort, Jean, Spider, Artento Divini, RAM, Michael Mendoza, Peter Woodz and many more.

Tijdens dit feest zal vooral de nadruk liggen op het love deel, want veel Full Moon liefhebbers uit heel Nederland zullen genieten van de feel good sfeer, de waanzinnige muziek en van elkaar. Het zal lekker warm en intiem zijn in de Maassilo, met gezellige loungehoekjes. De zaal zal in het teken staan met het motto van dit feest feel the love, waar overal om ons heen de hippiewaarden terug zullen komen. De liefde staat centraal, met vrede en gelijkheid tussen alle mensen. De leefwijze van de new 2013 Hippie is gericht op vrijheid, spontaniteit, creativiteit, dans, party en plezier.



Industry of Love zal een heerlijk warm en sensueel feest worden met een fantastische sfeer en een geweldige line-up. So come on in and feel the love Generation!



Area 1:
Marco V
Marcel Woods
Spider
Artento Divini
Chris Cortez
RAM
Hosted by MC Stanford

Area 2: House
Lucien Foort
D-Rashid
Dennis van der Geest
Jean
Michael Mendoza

Area 3: Big Room
Frenckel
MEM
Peter Woodz
Roomer
Ruben Vitalis

Tickets
Mis dit bijzonder feest niet en bestel snel je tickets via:

koop tickets
See Dance
koop tickets



Dresscode
Dresscode is: white, red & black met eventueel kekke hippie-accessoires of -outfits zijn natuurlijk welkom om het feest extra glans te geven (Hippie accessoires en outfits zijn geen must)!

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
ja ja los!!!:):)
Uitspraak van Sushi Suzy op woensdag 18 september 2013 om 10:26:
ja ja los!!!:):)


Ja gaan we zeker doen word weer top
laatste aanpassing
 
Zin in werd weer eens tijd om de heupen los te gooien