Partyflock
 
­ Nederland

Hitsensatie Naughty Boy maakt debuut op Nederlandse bodem in Amsterdamse Melkweg

gepubliceerd door , op
Hitsensatie Naughty Boy maakt debuut op Nederlandse bodem in Amsterdamse Melkweg
17 september 2013
Maandag 25 november maakt de Britse pop / dance-producer en songwriter Naughty Boy zijn debuut op Nederlandse bodem in de Rabozaal van de Amsterdamse Melkweg. Naughty Boy is vooral bekend van de grote hit 'La La La' met vocalen van Sam Smith. De ticketverkoop start op woensdag 18 september om 10 uur 's morgens.



Naughty Boy's hit 'La La La' is sinds mei dagelijks te horen op o.a. radiostations 538, 3FM, SLAM!FM, Q-Music en Skyradio en inmiddels meer dan 110 miljoen keer bekeken op Youtube. Het nummer was o.a. alarmschijf bij Radio 538 en haalde maar liefst de vierde plaats in de Nederlandse Top 40. In de rest van wereld doet de hit het ook erg goed met o.a. nummer 1 noteringen in de UK en Italië en hoge noteringen elders. Daarnaast kwam de nieuwe single 'Lifted', met vocalen van Emeli Sandé, deze week op nummer 37 binnen in de Nederlandse Top 40 en het nummer was eind augustus alarmschijf bij Radio 538.

Naughty Boy's tweede album 'Hotel Cabana', dat eind augustus uitkwam, behaalde de 46e plek in de Nederlandse Album Top 100 en bevat verder samenwerkingen met o.a. Wiz Khalifa, Tinie Tempah, Ed Sheeran, Gabrielle, Wiley en Professor Green. Naast zijn eigen producties produceert Naughty Boy tracks voor o.a. Britney Spears, Katy Perry, Leona Lewis, JLS, [artist=60848]{Artiest met ID 60848 bestaat niet!}, Jennifer Hudson, Chipmunk en vele anderen.