Partyflock
 
­ Nederland

Eerste Burst editie van het clubseizoen met Joris Voorn

gepubliceerd door , op
Burst
13 september 2013
FeestBurst · Rejected
Datumzaterdag 14 september 2013
WinactieBurst actiegesloten
LocatiePaard Site
Aankomende zaterdag 14 september is het dan eindelijk zover. Joris Voorn maakt zijn opwachting in het Paard tijdens de eerste Burst-editie van het nieuwe clubseizoen. Maar niet alleen de komst van Joris zelf baart opzien. De aanvulling op de line-up is bijna te mooi om waar te zijn voor een reguliere clubavond. Kölsch, Joey Daniel en Joran van Pol complementeren het kwartet van artiesten die op dit moment toonaangevend zijn binnen de hedendaagse underground scene.

Superlatieven schieten te kort als de carrière van Joris Voorn onder de loep wordt genomen. Nederland mag trots zijn dat het producers kent met dit uitzonderlijke talent. Joris Voorn heeft zich opgewerkt tot superstar-techno-dj. De nuchtere Rotterdammer heeft de afgelopen jaren een fundament gelegd met het Rejected label. Techno met een warm hart, dat is wat je van Joris altijd kan verwachten. Paard kijkt uit naar zijn terugkomst.

Als er gekeken wordt naar buitenlandse artiesten die in Nederland afgelopen zomer 'het momentum' hadden dan staat Kölsch toch wel stijf in de top drie. De producer, bekend van het Duitse Kompakt label, heeft meer dan een miljoen verkochte platen achter zijn naam staan. Dan mag je met recht een topproducer genoemd worden. Zelf zegt Kölsch dat zijn muziek recht uit zijn hart komt. Zonder emotie geen muziek en dat maakt de combinatie met Joris Voorn op het affiche alleen maar interessanter.

Met even iets meer dan 300 miles per hour vliegt Joey Daniel op dit moment door Europa. Het profiel van deze goedlachse Rotterdammer stijgt als een raket. Sinds een aantal jaren timmert Joey Daniel stevig aan de weg in het technolandschap. Met zijn eigen feestavonden 300MPH heeft hij een basis gecreëerd om in korte tijd als artiest zelf internationaal te kunnen groeien getuige zijn recente optredens in de roemruchte club El-Row in Barcelona en het Kiesgrube festival in Keulen.

Nog maar 22 jaren jong en dan al volledig worden ondersteund door legendes als Dubfire en Ritchie Hawtin. Dat maakt Joran van Pol inmiddels mee. In dit perspectief gezien maakt Joran ook mee van de Haagse Joop Junior ook over mee kan praten. Burst is blij dat ook Joran nu zijn opwachting maakt.

Tickets kosten € 13,50 in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via op Paard.nl.
De zaal gaat om 23:00 uur open.

Burst Trailer
{argument 'id' ontbreekt}

Komend Burst programma
Zaterdag 21 september: Burst invites Aus Records met Bicep, Will Saul & Offshore
Zaterdag 5 oktober: Burst invites The Magician, Homework & Kraver