Partyflock
 
­ Nederland

Full line up Elektrolite Festival Revealed!

gepubliceerd door , op
Elektrolite Festival
12 september 2013
FeestElektrolite Festival · The new indoor trance and progressive experience
Datumzaterdag 2 november 2013
WinactieElektrolite Festival actiegesloten
LocatieECI Cultuurfabriek Site
Heb jij ook zo'n heerlijke festivalzomer gehad? Elektrolite Festival helpt je om dat gevoel nog even vast te houden. Op zaterdag 2 november vindt het festival plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Verdeeld over 4 area's zullen meer dan 20 acts hun opwachting maken. Je kunt op Elektrolite losgaan in een van de area's, chillen in de lounge of een hapje eten op de Food square. Er is zelfs een festivalmarkt aanwezig.
Elektrolite Festival werd in het leven geroepen om het gat te vullen tussen het enorme aanbod buitenfestivals en het kleine aanbod indoor festival in Zuid-Nederland. De ijzersterke line up en de prachtige visuals zullen ervoor zorgen dat Elektrolite Festival zich meteen profileert als dé nieuwe indoor dance experience Van Nederland.

Line-Up
De zeer gevarieerde line up bestaat uit maarliefst 21 dj's en live acts. Op de mainstage maken onder andere Basto en Marco V hun opwachting. Ook supertalent Tom Swoon, bekend van de Beatport top 10 hit Wings draait een dikke set. D.O.D die op dit moment support krijgt van onder andere Laidback Luke en Steve Aoki, vliegt speciaal vanuit de U.K. naar Nederland om een smashing set neer te zetten. Rising star MOTi, bekend van de veelbelovende single "Dynamite" met Quintino en "B@$$ to the Acid" met Tiësto sluit de main knallend af. Ook bigroom star Lucien Foort en Deepend staan op de mainstage.

De Duitse meesters Kyau & Albert staan klaar op de Northern Lights Stage om wederom een legendarische set neer te zetten. KhoMha, die all the way uit Columbia komt, staat overal bekend om zijn geweldige sets en dat zal op Elektrolite Festival niet anders zijn. Mr. Pit maakt zijn Nederlandse debuut en ook Headstrong en Stine Grove zijn hier voor het eerst. Matt Darey en Jonno maken de line up af.

Om upcoming talent te supporten heeft EBS Events de Rising Star Arena in het leven geroepen. Linnea Schössow en Allen & Envy zullen zich voor het eerst presenteren in Nederland en aangevuld met supertalent Klauss Goulart en de jongens van Fisherman & Hawkins zal de stage met heerlijke trancesounds worden afgesloten. Fisherman & Hawkins, bekend van megahit "Apache" brengen binnenkort hun nieuwe single "The Batlle"uit en die klinkt weer veelbelovend! Lokale house/ bigroom talenten Ben Bastion en de Morello Twins zullen de stage openen.



Tickets & Info
Tickets zijn te koop op koop tickets of bij de ECI Cultuurfabriek en zijn er vanaf €32,50 incl. fees. Wil je de full Elektrolite Experience? Ga dan voor de V.I.P. tickets. Deze geven je toegang tot de V.I.P. decks, de lounge, fastlane entrance en je mag zelfs een half uur eerder naar binnen! V.I.P. tickets kosten €50,00 incl. feest. Roermond niet goed bereikbaar? Ook daar is aan gedacht, want voor slechts €7,50 koop jij je busticket van Roermond naar station Eindhoven. Vanaf Eindhoven is het NS nachtnet beschikbaar. Koop snel je tickets, want op is op. Er is een beperkte capaciteit in de ECI Cultuurfabriek.

2 opmerkingen

Uitspraak van PuppetMaster op maandag 16 september 2013 om 21:42:
Op de flyer staat dat er 4 areas zullen komen, komt er nog een area bij?


1 lounge area