Partyflock
 
­ Nederland

Afterfest

gepubliceerd door , op
Afterfest
2 september 2013
Zaterdag 5 oktober zullen de mannen achter het inmiddels befaamde fest concept voor het 3e jaar op rij Noorderlicht onveilig maken! Van deze prachtige, nog bijna maagdelijke disco locatie zal ditmaal maar heel weinig overblijven, nadat de Afterfest storm, onder leiding van Australisch wonderkind Tornado Wallace er doorheen gewerveld is!

Na de afgelopen jaren furore te hebben gemaakt met Afterfest, presfest en twee zeer geslaagde edities van drijvend circus >reddingsfest<, hebben de fest mannen met behulp van veel disco, confetti, sit-downs, ballonnen, vodka, vliegende haaien en algemene gezelligheid een niche voor zichzelf verovert in de Mokumse feestjeswereld. De voorgaande festjes braken residents SHMLSS, HAARBAARBAAR en Chris Ivan met behulp van onder andere disco koning Rahaan, Robert Johnson's Ata en UK talent Dead Rose Music Company de boel tot de grond toe af en nu zal het zeker weer flink gaan donderen!

In het oog van de storm bevind zich deze keer dus Tornado Wallace, die 5 oktober voor het allereerst in Nederland is. Deze Aussie staat naast zijn prachtige volle Baard en een voorkeur voor het geven van dronken interviews toch vooral bekend om het releasen van moddervette disco tracks op toonaangevende labels als Delusions of Grandeur en Beats in Space Records. Down Under is meneer Wallace dan ook een hele grote en fest is daarom zeer vereerd om hem erbij te hebben op een intieme locatie als Noorderlicht!

Met de muziek zit het dus wel snor, over de aankleding hoeft ook niemand zich zorgen te maken, want die zal traditie getrouw weer overdonderend zijn en aangezien de tickets letterlijk de deur uit waaien hoeft ook niemand zich alleen te voelen! 5 oktober. Afterfest. Storm is coming!

Noorderlicht 23:00 – 05:00


Voorverkoop:[presale element=party id=255769 type=paylogic