Partyflock
 
­ Nederland

Nog twee weken tot Full Moon presents Industry of Love: laatste kans kortingskaartactie

gepubliceerd door , op
Zaterdag 21 september presents Full Moon: Industry of Love in de mooiste club van Rotterdam: de Maassilo! Na deze mooie zomer is het weer gedaan met het mooie weer en is het weer tijd voor een leuk indoorfestival. Full Moon geeft jou nog de allerlaatste kans om voor een mooie prijs van maar liefst 29,50 euro bij dit geweldige evenement aanwezig te zijn. Wegens succes verlengd! Koop nu je ticket voor deze actieprijs voor je te laat bent!

Voorverkoopadressen
koop tickets
koop tickets
koop tickets

Natuurlijk zal het weer een spectaculair feest worden met de beste muziek, dj's, entertainment en more. In drie area's zal Industry of Love de beste dj's programmeren met verschillende stijlen muziek:

Check hier de teaser van Industry of Love:



Line-up is niet compleet.




Full Moon zal van dit ultieme feest in Rotterdam er een groots, waanzinnig evenement van maken met de beste sfeer, de juiste partypeople, de lekkerste muziek en het mooiste entertainment. Dit wil je dus echt niet gaan missen!

Dresscode
Rood gecombineerde met wit en/of zwart (no jeans). Let op dat de dresscode verplicht is. De doorbabes zullen het voor het zeggen hebben.

1 opmerking

Schiet al lekker op
Het mooiste feestje van de Maas Silo is in aantocht
ZIN IN