Partyflock
 
­ Nederland

Club Poema bestaat 9 jaar!

gepubliceerd door , op
9 Years of Poema!
28 augustus 2013
In september bestaat Poema RAW alweer 9 jaar en dat moet gevierd worden! We lanceren een nieuw concept in samenwerking met Kranck DJ Contest winnares Luna Ludmila, Suzanne komt Smeerboel festivalgangers schoonboenen, grondlegger van de hedendaagse techno Speedy J neemt zijn label Electric Deluxe mee en wij sluiten deze maand – waarin voor ieder wat wils geprogrammeerd is – af met drie prominente voortrekkers van de Nederlandse house: Boris Werner, Kabale und Liebe, Melon.
Kaarten voor deze feesten zijn zoals altijd verkrijgbaar via Ticketscript

Zaterdag 7 september
Luna invites: Darius Syrossian (Unofficial Lief Festival Afterparty)
DJ, producer en labeleigenaar Luna Ludmila heeft voor haar eerste eigen avond in Poema RAW als eregast Darius Syrossian (UK) achter de decks staan. Darius Syrossian heeft het meest eigen house-geluid dat vandaag de dag aan de lopende band op diverse labels uitgebracht wordt. De vorige keer was het al grote pret met de Brit en wij denken dat dit in samenspel met De Sluwe Vos, misschien wel het grootste Nederlandse talent van het moment wel heel erg dik gaat worden.
Meer info: facebook
Tickets: koop tickets

Zaterdag 14 september
Melokind op bezoek bij Suzanne
Suzanne is terug in Poema RAW en nodigt daarbij haar lieve vriendjes en vriendinnetjes uit om te komen dansen op de fijne beats van Melokind (D). De warme melodieën die de Duitser produceert passen perfect bij de ambiance Suzanne tracht neer te zetten in de voor deze nacht tot huiskamer omgebouwde Poema RAW.
Meer info: facebook
Tickets: koop tickets

Zaterdag 21 september
Electric Deluxe Special // Speedy J 5Hour set!
Dat één van de grondleggers van de huidige techno muziek zijn label naar Poema RAW brengt voelt zowel een grote eer als een volmaakt huwelijk. Speedy J stuurt met het muzieklabel Electric Deluxe vanaf eerzaam behaalde hoogte een nieuwe generatie professionele muzikanten aan en is daarom één van de meest invloedrijke personen in de techno scene. Een 5 uur lange set van deze techno pionier mag niet over het hoofd gezien worden!Speedy J wordt gezien als één van de eerste techno producers uit de Benelux. Speedy J wordt gezien als één van de eerste techno producers uit de Benelux.
Meer info: facebook
Tickets: koop tickets

Zaterdag 28 september
9 Years of Poema!
De meest prominente voortrekkers van de Nederlandse house zijn alle drie aanwezig om Poema RAW's tiende levensjaar in te luiden. Boris Werner, Kabale und Liebe en Melon zetten de hand aan het roer en brengen de meest karaktervolle, eigenzinnige en uiteenlopende muziek dat men kan vinden binnen het spectrum van house. Hun club residenties in binnen –en buitenland, invloedrijke producties op toonaangevende labels en bijna occultistische clubavonden dragen bij aan de schepping van een scene dat boven alles voor kwalitatieve muziek staat.
Meer info: facebook
Tickets: koop tickets