Partyflock
 
­ Nederland

Allure · Quality House Music

gepubliceerd door , op
Allure
28 augustus 2013
FeestAllure · Quality house music
Datumvrijdag 20 september 2013
WinactieAllure actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Zwoele zomernachten maken plaats voor koude winteravonden, waarop warmte-elementen natuurlijk extra welkom zijn. De wens om het broeierig te houden wordt gehoord! Want voordat de buitengraad onder het peil zakt en we extra hard ons best doen om met zomers gedrag het hoogseizoen invoelbaar te houden, verwelkomt Allure jou in een wereld waar House aantrekkingskracht de boventoon voert. Indrukwekkend in haar muzikale kwaliteit, zal op de nacht van de seizoenswisseling de Amsterdamse Escape jou laten baden in beats die de zomer nog éven warmtelijk vasthouden…

Allure: Quality House Music
Op vrijdag 20 september, als de herfstbladeren zich twijfelachtig aan de zwaartekracht onderwerpen, pakt Allure uit met diverse kwalitatieve house-ingrediënten om jou vanaf 23:00uur te voorzien van een muzikale aantrekkingskracht. Geheel voortbordurend op de attraction van Allure, legt Dennis Veldman de mooiste momenten vast op beeld én staat er vanavond iets éxtra omvangrijks op het menu, namelijk een exclusief optreden van Andy Jones & Jennifer Cooke: zij zullen hun single 'Live in the moment' live ten gehore brengen!
Lucien Foort zal ook vergezeld worden door Jennifer, dus 'Never Alone' zal ook zeker voorbij komen. Beproef daarnaast je eigen krachten op de dansvloer in de Escape Amsterdam en laat je onder leiding van MC Rich als een magneet diep in de ban houden met muzikale hoogtepunten van:



Allure: Tickets & VIP Experience
Beleef de exclusieve house-reality van Allure en bemachtig voor slechts € 9 een Allure ticket via koop tickets of neem het risico door voor € 16 aan de deur jouw entreekaart(en) te kopen.
Voor bij wie hoogte geen limiet kent en het maximale durft te overtreffen, krijgt kans zich op de wenken te laten bedienen met de Allure VIP experience. Schuif voor € 20 het VIP deck van de Escape op óf schroef de beleving nog hoger door jezelf met genootschap te settelen aan één van VIP tafels (te bestellen via vip@cluballure.nl).

Allure – For those who attract Quality House Music!