Partyflock
 
­ Nederland

Life is a Festival

gepubliceerd door , op
Life is a Festival
28 augustus 2013
Lucky Rijssen gaat op 7 september wat unieks doen. Lucky Rijssen zal dan worden omgetoverd tot een waar festivalterrein waarbij Life is a Festival ontpopt. Het beste van alle festivals in de blender waarbij Life is a Festival het resultaat is.
Tijdens Life is a Festival kan er worden gefeest in acht verschillende area's met elk hun eigen thema. Alles kan 7 september: Snacken in de foodcorner, bijpraten aan de waterpijp, dansen in de silent disco, even bijkomen van al het gefeest in tentjes of genieten van de spectaculaire eindshow.

In de acht verschillende area's zullen optredens zijn van niet de minste namen. Bassjackers, Condance, DJ Robbá Rovega, E royal & The Kingsz en nog veel zullen optreden.

Lucky zal om 20.00 al opengaan tot 4:00 's nachts. Ook zal er een drank actie zijn van 20.00 tot 23.00. Tickets kosten maar 7 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera, Cigo Rijssen en online via www.lucky.nl. Lucky adviseert iedereen een ticket in de voorverkoop te halen in verband met verwachte drukte.