Partyflock
 
­ Nederland

Dagverblijf presenteert Buitenverblijf

gepubliceerd door , op
Buitenverblijf
10 augustus 2013
Ineens was daar Dagverblijf, een plek waar je tijdens de druilerige herfst- en wintermaanden al op zaterdagmiddag terecht kan om een goed feestje te bouwen. En niet zomaar een feestje, maar een combinatie van het beste wat buitenfestivals te bieden hebben en een goed clubfeest, alleen dan in een intieme binnensetting. Het idee was best even wennen; wie gaat er dan ook op zaterdagmiddag naar een feest? Maar al snel bleek deze vraag ongegrond. Onder het mom 'vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen' wisten vele feestgangers de weg naar het Dagverbijf te vinden.

De herfst laat gelukkig nog even op zich wachten, maar wachten op een nieuwe editie van Dagverblijf is niet te doen. Daarom organiseert Dagverblijf op zaterdag 14 september 2013 het minifestival Buitenverblijf op het evenemententerrein van Dok 2013 in Amsterdam.

Meeblèren tijdens de Happy Hardcore Karaoke show, je geluk beproeven tijdens de Disco Bingo, of zomaar het Nederlands Kampioenschappen BeerPong winnen. Alles is deze dag mogelijk. Vergeet vooral niet een duik te nemen in de ballenbak of een gat in de lucht te springen op één van de springkussen. Er valt zoveel te doen dat je haast zou vergeten dat er deze dag ook een peleton aan DJ's geprogrammeerd staan. En dat zijn zeker niet de minste!

Het zand van Dok 2013 zal al vroeg in beweging worden gebracht door de FunkSoulBrothers gevolgd door de vuige nu-disco beats van Waterpas en Faux. Special uit Ibiza komt Ken Abel overgevlogen om de laatste house en deephouse tunes voor te schotelen. Nieuwkomer Verdi zal een vleugje technno aan het geheel toevoegen. Het trio 2 Man en 1 Paardenkop gaat in galop achter de draaitafels om de boel compleet op z'n kop zetten. Mega talent en vriend van de show Flaes zal de avond afsluiten.

Wat je nog meer kan verwachten, dat weten alleen de vaste bezoekers van Dagverblijf. Bereid je in ieder geval voor op een festival met een storvloed aan knotsgek vermaak, DJ's en het leukste publiek van Nederland. Nog één keer deze zomer met je voeten in het zand, nog één keer helemaal los!

Check de Buitenverblijf teaser:



Kaarten koop je oa bij koop tickets. Meer informatie via www.hetdagverblijf.nl

1 opmerking

Ik ga der denk wel heen hoor! Is altijd wel gezellig zo'n feestje..:) https://www.youtube.com/watch?v=EW2AQ3sm4fc