Partyflock
 
­ Nederland

B2B productions presenteert Decennium One

gepubliceerd door , op
Een avond live muziek met de bekendste toppers uit de psytrance scene en alles in het kader van het goede doel! B2B (Back2Basics) Psytrance Productions, een begrip in de Belgische partyscene, staat voor een avond vol opzwepende beats, exclusieve decoratie en uitbundige feestgangers. Als één van de grootste en meest gerespecteerde psytrance organisaties in Europa schreef B2B Productions nu al geschiedenis met legendarische events. De drijvende kracht achter de organisatie is Michael Kiriloff. Van bij de start heeft deze jonge ondernemer B2B Productions naar ongekende hoogten getild: van business loges op voetbalclub Royal Antwerp tot het vullen van de Grenslandhallen te Hasselt. Op Tomorrowland host Michael al zes jaar zijn eigen podium.

Tien jaar B2B Productions moet in stijl gevierd worden. De voorbije edities overtreffen is de uitdaging. Dus hebben ze één doel: alles zal om excessen draaien! De line-up laat alvast niks aan de verbeelding over: Infected Mushroom met een retro live set, Skazi full live set, John 00 Fleming live, Neelix live en BLiSS live. Ze brengen zeven internationale acts die nooit eerder in België onder één dak gespeeld hebben, Zwitserse topdecoratie, de meest hippe laser- en lichtshows, randanimatie en bijzondere extra's! De ticketverkoop loopt als een trein, met nu al massaal veel feestgangers van ver buiten Europa.

Voor deze speciale editie slaat B2B de handen in elkaar met Pink Ribbon en UZA om mee de strijd tegen borstkanker op te voeren. Een deel van de ticketopbrengst gaat dit jaar naar het Pink Ribbon Fonds en naar het baanbrekende borstkankeronderzoek van UZA. B2B productions werkt bovendien nauw samen met Greg Parekh, oprichter van een eigen kankerfonds. Nodig dus je vrienden uit op dit unieke event en help mee aan de solidariteitsketting in de strijd tegen borstkanker! Tickets koop je bij koop tickets.

1 opmerking

Oh Yes! Neelix! Infected! Tepperdetep!