Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers Summercruise vanaf Zuiderstek Alblasserdam

gepubliceerd door , op
Na het succes van de eerste Summercruise in Zwijndrecht en de tweede in Hellevoetsluis, is het op veler verzoek alweer tijd voor de derde! Latin Lovers zal namelijk voor de derde keer met haar eigen bootfeest gaan varen op zaterdag 31 augustus van Alblasserdam! Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen weer te verwelkomen op het dek. Uiteraard zal er ook dit keer weer gevaren worden met de lekkerste latin beats en de artiesten ROOG, Chris Rox, Jasper Clash, Stevie-Est, Ferdows en MC Haits!

Uniek en alweer voor de derde keer deze zomer, de enige echte Latin Lovers Summercruise! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland opnieuw op de Hollandse waren, dit keer bij Alblasserdam! De vorige bootfeesten in Zwijndrecht en Hellevoetsluis waren een groot succes ook ook dit keer tilt Latin Lovers het bootfeest naar een hoger niveau met extra decoratie, een super dik geluidssysteem en nog veel meer leuke extra's!

Latin Lovers heeft op de Summercruise ook dit keer weer de beschikking over twee zalen en deze zullen ook beide open zijn. In de main area staat dit keer DJ ROOG, ook wel bekend als 50% van de Housequake -en Hardsoul formatie. Leuk om dit keer een grote naam aan boord te hebben! Maar ook de krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash staan hoog in het vaandel in deze regio en inmiddels bijna een vaste waarde: Stevie-Est staat ook weer achter de dj booth met zijn zwoelen en sexy latinbeats. De avond wordt gehost door MC Haits en op het tweede deck zal Ferdows (bekend van Super Rich Kids) iedereen trakteren op vrouwvriendelijke hiphop en classics!

Boarding
De Latin Lovers Summercruise zal aanmeren aan de Zuiderstek in Alblasserdam, bij Oceanco. De deuren van de Summercruise gaan open om 22.00u en de boot zal om 23.00u gaan varen, zorg er dus voor dat je op tijd op de boot bent! Om 03.00u zal de Summercruise weer aanmeren aan de Zuiderstek.

Tickets
Ook voor de Summercruise zijn er weer speciaal voor de dames Ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via de website latinlovers.nl en kosten 17,50 per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor de Summercruise dus wees er snel bij!

Normale kaarten zijn ook verkrijgbaar via latinlovers.nl en kosten 12,50