Partyflock
 
­ Nederland

Vijfjarig jubileum Quest4Trance aanstaand weekend op het strand

gepubliceerd door , op
Quest4Trance
6 december 2012
FeestQuest4Trance · Beach Edition
Datumzaterdag 10 augustus 2013
LocatieElements Beach Site
Aanstaande zaterdag, 10 augustus, zal Quest4Trance haar vijfjarig jubileum vieren in het zand en wel op de unieke locatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Met de hectische, maar vooral onvergetelijke editie van afgelopen augustus nog vers in het geheugen wil Q4T je via dit bericht alvast op de hoogte stellen over de komende editie.

Er zijn naar aanleiding van vorig jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo komen er extra barren en is het mogelijk om naar het strand te gaan als je reeds binnen bent geweest! Bezoekers die het strand op willen gaan krijgen een polsbandje. De weersverwachting is droog met een lichte bewolking en 22 graden. Indien noodzakelijk kan de gehele locatie worden overdekt. Echter, met de huidige weersverwachting is dat gelukkig niet nodig. Hiermee laat de organisatie zien dat het naar haar bezoekers luistert en er alles aan doet om 2013 perfect te laten verlopen.

De belangrijkste wijziging is dat het nu niet meer gratis toegankelijk is. Dit heeft de organisatie besloten om zo de hectiek en drukte van vorig jaar te voorkomen. Maar zeg nou eerlijk, 15 euro voor een vijfjarig jubileum van Quest4Trance, wie heeft dat er niet voor over? Bestel je kaartje bij koop tickets of koop tickets.

Met grote namen als Arctic Moon, ReOrder, Signum, Akira Kayosa en Misja Helsloot mag je dit event niet missen. Het event duurt van 1200 – 0300. Neem wel een warme trui of jas mee, want aan het strand kan het in de avond of nacht snel afkoelen.

Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen; bus 35 vanuit Hoek van Holland stopt vlakbij Elements Beach. Als je uitstapt bij halte 'Maasdijk' is het nog 3 minuten lopen.