Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Classics op 28 september in de nieuwe Bibelot

gepubliceerd door , op
Het voelt als een déjà vu en dat kan best wel eens kloppen, Oldschool Classics was als laatst in de oude Bibelot in de Bonafatius Kerk die er helaas niet meer is en waar met pijn in het hart afscheid van werd genomen. Maar de nieuwe Bibelot heeft de organisatie van Oldschool Classics opnieuw gevraagd om terug te komen en dat allemaal omdat het zó leuk en gezellig was! Dus zaterdag 28 september zullen de classicsplaten weer door de Nieuwe Bibelot heen knallen en belooft het volgens de organisatie 'wederom een historische editie te worden.

'Let's make this again a special one'

Omdat de laaatste editie in Bibelot een uitverkocht huis was, denkt de organisatie nu al te voorspellen dat het wederom een topeditie gaat worden in deze nieuwe locatie van Bibelot! Ook de jongens van het laatste uur denken hier precies hetzelfde over. Stuk voor stuk zijn ze er klaar voor en hebben er superveel zin om om deze nieuwe editie van Oldschool Classics in de nieuwe Bibelot onvergetelijk te maken.

Wanneer jullie hier echt bij willen zijn en dit niet willen missen, kom dan op 28 september naar de nieuwe Bibelot in Dordrecht en ervaar het met hen mee!

Line-up
The Darkraver
DJ Rob & MC Joe
Stanton
Pat C
Ricos vs OCD
Denman vs Alessandro Stasi
Hosted by MC Joe

Tickets
Early Bird limited:€5
Reguliere voorverkoop:€15
Voorverkoop via:Easyticket


De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.
Voor meer info: www.oldschoolclassics.nl

5 opmerkingen

Juisttt!!
mischien wel he! leuke lineup
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Heb er weer zin in! :yes:
Wel leuke line-up.