Partyflock
 
­ Nederland

KNMI waarschuwt dansend Nederland voor aankomend weekend

gepubliceerd door , op
Freestyle Maniacs
28 februari 2013
FeestFreestyle Maniacs · Midsummer beachball
Datumzondag 4 augustus 2013
WinactieFreestyle Maniacs actiegesloten
LocatieVroeger
Uit metingen van het KNMI blijkt dat Nederland zich alweer kan opmaken voor de volgende hittegolf. De oorzaak hiervan zijn de zogenaamde hardstyle/hardcore-stromingen die zich samenvoegen met de hogedrukgebieden bestaand uit early rave, oldschool en jump vanuit Zuid Europa. Deze combinatie vormt samen een hard, heet en sexy drukgebied ook wel bekend als het Freestyle Maniacs fenomeen. Verwacht wordt dat het Freestyle Maniacs fenomeen zondagmiddag rond 13:00 bij Bloemendaal aan Zee zal aankomen. Doordat de windkracht afneemt zal dit hogedrukgebied lokaal blijven hangen boven Beachclub Vroeger.

Voorzorgsmaatregelen zijn reeds getroffen door Free2party en Beachclub Vroeger: extra geluid, toiletten, een schone dansvloer en kluisjes. Free2party zal verder extra bepakt zijn met factor 15, hot entertainment en een indrukwekkende internationale line-up. Artiesten die onder andere dit jaar op Pussylounge, Dominator, Fusion of Dance, Tomorrowland en Defqon.1 hebben gestaan, maken deze hitte golf tot een zinderende sensatie en verzorgen één groot muzikaal orgasme voor je oren.

De timetable


Tickets voor aanstaande zondag kun je bestellen via de website van Free2party of koop je tickets bij de Primera. In de voorverkoop kost een ticket slechts €15. Ben je met een groep? Haal dan je voordeel uit een groepsticket. Met 4 personen voor maar €45. Mochten er kaarten over zijn betaal je aan de kassa €25 per persoon.

15 opmerkingen

waarom backfire zo vroeg ??
pussy lounch effect,beter altijd gezelig dan
 
Jeeeej zin in :D dat wordt zondag een mooi zonnig knalfeestje :cheer: nog 1 vraag... Is het nou buiten of binnen :$??
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 augustus 2013 om 12:54:
buiten of binnen ??


Mag hopen buiten haha....anders gaan we echt kapot met ze allen .....

op HC vond ik het binnen al te warm.

Cu all zondag mensen....heb er echt heeeeel veel zin in!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 augustus 2013 om 15:24:
Ja dat hoop ik ook :o want als je hier kijkt :p http://partyflock.nl/party/239337:Freestyle_Maniacs staat er inside :o...

Dus wat is het nou :p?


Dat Inside staat er voor een inside panorama tour door beachclub vroeger. Staat verder los van het feest/locatie.
 
baal zo dat ik niet kan :(
Allemaal jullie stampschoentje's aan want de fijne betonnen dansvloer licht er springklaar bij! Now@Bloemendaal: beetje zon beetje wolken en een prettige danstempratuurtje! Lets go vroeghar!