Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival verhuist naar Beachclub Fuel

gepubliceerd door , op
Luminosity Beach Festival
31 juli 2013
FeestLuminosity Beach Festival · A Caribbean Experience
Datumzondag 18 augustus 2013
LocatieFuel Site
Vandaag kondigt Luminosity Events een nieuwe locatie aan voor Luminosity Beach Festival dat plaatsvind op 17 en 18 augustus a.s. In eerste instantie zou het festival gehouden worden bij Blijburg aan Zee in Amsterdam. Door steeds veranderende eisen vanuit de locatie heeft de Luminosity crew helaas de keuze moeten maken om uit te wijken naar Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee.

Om zo kort voor het feest nog van locatie te veranderen was niet geheel Luminosity's eigen keuze, maar gaandeweg bleek het steeds moeilijker te worden om nog een mooi evenement neer te zetten waar de Luminosity crew achter staat, en vooral waar haar bezoekers recht op hebben. Toen men voor de keuze stond om ofwel het evenement te cancelen, of om uit te wijken naar een andere locatie, is hard gezocht naar mogelijke alternatieven. Het evenement te moeten cancelen zou zo'n grote teleurstelling zijn voor zowel het team als de bezoekers, dat dit simpelweg geen optie was.
De crew begrijpt dat dit voor velen die hun hele weekend al gepland hadden, een teleurstelling is. Zij willen nu echter niet langer stil blijven staan bij alle details die aanleiding zijn voor dit besluit, maar wil graag met jullie vooruit kijken naar alle voordelen die de nieuwe locatie met zich meebrengt.

Beachclub Fuel heeft in juni met Luminosity invites Solarstone presents Pure Trance reeds bewezen goed te passen bij de Luminosity vibe. Het is een prachtige intieme locatie waar een zelfde setting neergezet kan worden als in eerste instantie gepland was in Blijburg aan Zee. Daarnaast is de Luminosity crew blij om weer terug te zijn in haar vertrouwde omgeving aan het strand.
Dus hoewel de locatie gewijzigd is, zal het feest er alleen maar beter op worden. Als de crew er niet het volste vertrouwen in zou hebben, zouden zij deze stap niet gezet hebben.

Bij deze wil Luminosity Events dan ook de crew van Fuel ontzettend bedanken om zo kort van te voren hun locatie beschikbaar te stellen en samen te werken om een geweldig feest te gaan neerzetten. De capaciteit van de nieuwe locatie is iets kleiner dan de oude locatie, dus wacht niet te lang met het kopen van de tickets.

Video impressie Beachclub Fuel:

13 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
Hier gaan we zeker een kijkje nemen, altijd leuke namen bij Luminosity
Ik ben blij! Ik ben blij man! Heeeeeeel blij! Fuel heeft zich volledig bewezen als top locatie voor trance en dance! Voor de gene van ver........boek je hotelletje voor het te laat is!
laatste aanpassing door een beheerder
Fuel, Beterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
laatste aanpassing door een beheerder
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 62759, 87262}
Vervelend voor mensen die al een hotel in A`dam hebben geboekt.. Maar persoonlijk denk ik dat Fuel heel vet gaat worden! :)
laatste aanpassing door een beheerder
Er wordt wel heel makkelijk overheen gestapt dat het op het laatste moment wordt verplaatst. Al die mensen die lekker in de buurt wilden slapen en al een hotel hadden in A'dam kunnen nu nog steeds een stuk gaan rijden. Niet fraai. Maar goed de locatie gaat er op vooruit en het was inderdaad super in Juni met lumi en Solarstone...
hopen dat ze pendelbussen inzetten vanaf amsterdam centraal... dat zou voor een heleboel mensen een goeie uitkomst zijn
Uitspraak van Sneeuwdude op donderdag 1 augustus 2013 om 17:23:
Er wordt wel heel makkelijk overheen gestapt dat het op het laatste moment wordt verplaatst. Al die mensen die lekker in de buurt wilden slapen en al een hotel hadden in A'dam kunnen nu nog steeds een stuk gaan rijden. Niet fraai

Ze hadden het ook af kunnen lassen ... Ik kan er dit jaar helaas niet bij zjn, maar ik vind dat ze het heel netjes hebben opgelost!
Wat een mega frustratie hebben deze lieve mensen te verwerken gekregen. X op X een NEE of net even anders dan gepland.......nee! Niet leuk! Maar: its the credebillety that counts! Dus terug naar de kust! Hierbij mijn compliments to puppetmaster and da crew! Seeyou!
Voor mij is de nieuwe locatie lastig dus iemand interesse in twee kaartjes voor zondag??
Uitspraak van cocoloco op dinsdag 13 augustus 2013 om 13:32:
te weinig wc's

Aan de voorkant bij Fuel worden extra toiletten bijgeplaatst