Partyflock
 
­ Nederland

I love Beatz met Paul Elstak, Darkraver en Panic

gepubliceerd door , op
Op 31 augustus staat Factory 010 voor de tweede keer in het teken van I love Beatz. Tijdens dit evenement zullen de drie residents Paul Elstak, The Darkraver en Panic de avond vullen met een verscheidenheid aan beats op het gebied van de hardere stijlen. Om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden zijn kaarten alleen aan de deur te koop voor 15 euro. Zin in een gezellige avond uit waar alles mogelijk is? Tot op I love Beatz!

De artiesten aan het woord
'I Love Beatz 31 augustus mag je niet missen! Het is een gezellig feest met leuke mensen op een toplocatie waar je lekker los kunt gaan op alle harde muziekstijlen. Er wordt lekker gevarieerd alles door elkaar gedraaid door DJ's die dat het beste kunnen!'
- Paul Elstak.

'Alles loesoe swa! Een avond met mijn matties Paul en Panic, lekker spontaan plaatjes erop gooien! Goldies, flinke beukplaatjes, FloorFillers. Oja, ken je deze nog? Dat zal je jezelf de hele avond wel afvragen! I love spinning beatz!'
- The Darkraver

'Draaien op I Love Beatz is 1 groot feest! Of het nu oldschool, Dubstep, Early Rave of Hardcore is; alles komt voorbij op I Love Beatz en dat maakt het voor DJ's zoals ons (Paul, The Darkraver en ikzelf) leuk om te draaien en dat plezier brengen wij weer over op het publiek. Music is the key no matter which style it is!'
- Panic

Mixtape
Speciaal voor deze editie van I love Beatz hebben Panic en Paul Elstak samen een mixtape samengesteld: I love Beatz mixtape #1. In deze mixtape passeren allerlei verschillende harde muziekstijlen de revue: van jump tot Hardcore, alles is door elkaar gemixt! De mixtape kun je hier downloaden en brengt jou in de stemming voor een gezellig avondje uit bij I love Beatz!



Winactie
Zou jij graag een I love Beatz aan jouw muur ophangen? Laat dan via de Supersized Facebookpagina
weten waarom jij een poster verdient en wie weet is er binnenkort één voor jou! Meedoen met deze actie kan tot en met maandag 26 augustus.

Voor meer informative over I love Beatz kijk je op www.supersized.nl/ilovebeatz.

9 opmerkingen

Had hier heeeel graag naar toe gewild lijkt mij een topfeest. Ben dan ruim 7 mnd zwanger lijkt mij niet zo strak plan....alhoewel :cheer:
 
Uitspraak van Cissalama op woensdag 31 juli 2013 om 21:56:
Had hier heeeel graag naar toe gewild lijkt mij een topfeest. Ben dan ruim 7 mnd zwanger lijkt mij niet zo strak plan....alhoewel :cheer:


Haha jong geleerd is oud gedaan..maar ik ben zes weken geleden en me eerste feesje was dominator..maar ik wou t liefst bij me kleine zijn..dat ga jij straks ook hebben denk ik:)
Uitspraak van Cissalama op woensdag 31 juli 2013 om 21:56:
Had hier heeeel graag naar toe gewild lijkt mij een topfeest. Ben dan ruim 7 mnd zwanger lijkt mij niet zo strak plan.


(y), komen nog genoeg feestjes in de toekomst, mocht het enige negatieve invloed hebben op die kleine in je buik vergeef je jezelf nooit dat je niet één feestje over kon slaan....
 
ze zeggen toch dat ze die muziek kunnen horen eN vertrouwd raken aan bepaalde geluiden..k zou zegge waar wacht je nog op! hehe nee.. beste voor de kleine!
 
lijkt me echt wel vet!! lekkker oldscool artisteb!!ij
oldschool muziek beter wel!, ik ga probeere tegaan.
Ik mis het feesten maar idd alles voor de kleine en zijn gezondheid! Mn vriend feest maar voor 2,5 hahaha
Ik ben met 4 maanden naar n groot feest geweest

Voelde me niet happy

Was ook snel weer weg
lijkt me een goed feest meschien ook om naar toe tegaan;)