Partyflock
 
­ Nederland

Escape brengt in augustus strand- en festivalafterparties

gepubliceerd door , op
Brainwash
28 juli 2013
Met dit heerlijke weer van de laatste dagen kan je op het strand heerlijk opwarmen voor een zwoele avond in Escape! Want voor dat echte vakantiegevoel hoef je niet ver weg te vliegen, in Escape is er elk weekend een internationale vibe met de beste EDM artiesten!

Escape Caffe, De Kroon en Van Rijn
Begin je avond met een heerlijk diner bij Escape Caffe, de Kroon of Van Rijn, dé hotspots van het Rembrandtplein. Start met een heerlijk drankje op het terras, geniet van internationale gerechten en de beste desserts voor je om 23.00 de dansvloer van Escape op duikt.

Als je extra voordeel wil dan kan je voor het Diner Dance arrangement bij Escape Caffe gaan. Dit arrangement is te boeken op donderdag, vrijdag en zaterdag via de Tickets knoppen in de agenda op www.escape.nl. Klik hier voor meer informatie. Kies uit de menukaart je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Na het diner krijg je een glas Cava aangeboden en lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs van 40,- inbegrepen! Het diner arrangement vangt aan om 20.30 uur.

Brainwash: let the music control your mind
Zaterdag 3 augustus begint de maand met een Gaypride Special Edition! Resident Raymundo zal zes uur lang solo draaien waarbij hij wordt geassisteerd door MC Choral en Danney Canova in Escape deLux. Op 10 augustus komt mister 538 Dance Department Dennis Ruyer langs om de dikste Ibiza house over de dansvloer te storten. Vika Kova en Remzy (urban @ deLux) zijn ook van de partij. Op zaterdag 17 augustus zijn Gabriel & Castellon samen met Miss Bunty te gast bij Raymundo, Danney host opnieuw de deLux zaal met zijn eclectic tunes. 24 augustus nemen Escape residents Frederik Abas en Raymundo het tegen elkaar op in de booth. Samen met MC Marboo en Remzy in deLux wordt het een klapper! Maar je kan pas echt doorhalen op zaterdag 31 augustus, want dat is het weer tijd voor een Brainwash XXL editie! Er gaat door o.a. Raymundo, Mavgoose & Quin, Saxy Mr S. on Sax, Danney Canova en Miss Bunty geknald worden tot in de vroege uurtjes. VJ Joury Gijzen zorgt net als elke week weer voor de meest spectaculaire beelden op het scherm! Ook ideaal als afterparty want na 04.00 kan je gewoon nog Escape in.

Reveal: dé studentenparty van Amsterdam
Reveal is al jaren de populairste studentenparty van Amsterdam! En dat is niet vreemd want iedere donderdag kan je met je studentenpas gratis naar binnen en betaal je voor een biertje slechts 2,-. Kortom je weet waar je moet zijn om je weekend goed te beginnen! Resident Marc Benjamin brengt je vast in de stemming met zijn mixes op Soundcloud.

5Minuten TV
Escape heeft ook haar eigen online TV kanaal op 5 Minuten TV! Check de aftermovies en evenementverslagen op http://escape.5minuten.tv Resident dj Raymundo houdt je op de hoogte met zijn Hotline. More to come!