Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees weekender opent Amsterdamse clubseizoen

gepubliceerd door , op
Pleinvrees, melodieuze en warme deephousetonen. Ooit een Koninginnedagfeestje voor 23 vrienden, nu de vaandeldrager van melodieuze housemuziek in Amsterdam. Retro twee en halve jaar Pleinvrees in een notendop: het begin in 2011 met Joris Delacroix in de club Roses, uitbundige Koninginnedagfeestjes op de Singel, podia op Amsterdam Open AIR en Buiten Westen, een Nomadentocht door Amsterdamse clubs langs AIR, Chicago Social Club, Undercurrent en Amsterdam Studio's, de ADE deephouse special en natuurlijk Pleinvrees Heroes - 5 mei bij A'DAM Toren nog vers in 't geheugen. Er gaan geruchten over een nieuwe editie:



Nog steeds knock-out van Buiten Westen, richt Pleinvrees haar pijlen op eind september. Met dertig artiesten en een tweedaagse weekender (vrijdag- & zaterdagnacht) in de Amsterdam Studio's, barst het Amsterdamse clubseizoen weer los!

Als doel muzikale ambities en meer diversiteit binnen de programmering te realiseren, en om naast internationale helden ook nationaal en internationaal talent een podium te kunnen geven, kiest Pleinvrees dit keer voor een twee daagse-setup. Melody is de key. Des Pleinvrees passeert alles van deephouse tot melodische techno in twee dagen de revue. Van Oliver Koletzki, Guy Gerber en Gabriel Ananda tot Hot Since 82, Worakls, Niconé & Sascha Braemer en Andhim. En de 'Mystery Guest' is de rockster van deze zomer. De Amsterdam Studio's zijn na de succesvolle editie met Marek Hemmann voor de tweede keer thuishaven van Pleinvrees.

Early Birds (22,50€) zijn nu verkrijgbaar via www.pleinvrees.net/tickets en koop tickets.

Line-up
Day One | 20 september - 19.00-5.00



Day Two | 21 september - 19.00-5.00