Partyflock
 
­ Nederland

Dance Boulevard 2013 timetable en last info

gepubliceerd door , op
Dance Boulevard
26 april 2013
3 Augustus is het tijd voor de eerste zaterdageditie van Dance Boulevard. Extra show, drie gedecoreerde podia, drank, lekker eten, cocktails en jouw vrienden staan nu al garant voor een onvergetelijke dag.

En natuurlijk de muzikale helden van Nederlandse bodem en daar buiten. Wat te denken van: Coone, Deepack, Radical Redemption, Digital Punk, Ruthless, The Partysquad, Billy the Kit, La Fuente en nog veel meer! Dance Boulevard is dit jaar een uur eerder geopend. Bekijk hieronder de timetable en alle nuttige informatie voor deze dag!

Timetable
  • 90's Open Air
  • za 12:00 - 14:30:  Nederland house, urban
  • za 14:30 - 16:30:  Nederland trance, retro
  • za 16:30 - 18:30:  België hardstyle
    België hardcore
  • za 18:30 - 20:00:  Nederland hardstyle
    Nederland hardstyle
  • za 20:00 - 21:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
  • za 21:30 - 23:00:  Nederland hardcore
  • · MC Nederland drum & bass, hardcore, dubstep


Wat kan je verwachten?
Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier de aftermovie van 2012:



Kluisjes
Wat het weer zaterdag 3 augustus ook doet er zijn voldoende kluisjes aanwezig. Tegen een vergoeding van €5,- kan je hier je waardevolle spullen en kleding opbergen.

Toiletten
Op het festivalterrein zijn genoeg gratis toiletten aanwezig. Maak hier ook gebruik van!

Pinnen
Tijdens Dance Boulevard kunnen munten voor drinken en eten zowel gepind als contant betaald worden. Zorg ervoor dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld kluisjes, merchandise en/of onvoorziene omstandigheden.

Deurbeleid
De minimale leeftijd voor Dance Boulevard bedraagt 16 jaar. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd bij de entree! Zorg er dus voor dat je een geldige legitimatie op zak hebt.

Voor Dance Boulevard 2013 geldt een antidrugsbeleid. Pas dus op met wat je meeneemt. Je wordt hierop gevisiteerd.

Daarnaast is het ook verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen naar het festival. Zonnebrandcrèmes morgen wel mee naar binnen, mits in ongeopende verpakking en niet onder druk. In en uitlopen is niet toegestaan.

Film- en fotoapparatuur
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Dance Boulevard. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan.

Samen uit, samen thuis!
Een dagje feesten kost veel energie. Let goed op jezelf en je mede partyganger(s). Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je ondanks toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig.

Weersvoorspellingen
Ben je iets vergeten mee te nemen tegen de zon? Op het terrein zijn 'zonwerende' artikelen te koop, denk hierbij aan zonnebrillen, petjes, hoedjes en waaiers. Bij extreme hitte worden extra maatregelen genomen. Neem bij koeler weer een trui of jas mee, deze kun je opbergen in je kluisje.

Eten & Drinken
De organisatie heeft gezorgd voor voldoende eetgelegenheid en divers aanbod van eten en drinken.

Bereikbaarheid Dance Boulevard
Openbaar vervoer
Evenemententerrein De Boulevard is 's middags prima bereikbaar per openbaar vervoer. Kijk voor de actuele dienstregeling van de NS op www.9292OV.nl .

Auto
Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de naaste omgeving van het evenemententerrein. Stel je navigatie in op; 'Boulevard Noord 8, Bergen op Zoom' of op postcode; 4617 HD'.

Fiets
Voor iedereen die met de fiets komt is aan de voorzijde van het terrein een fietsenstalling ingericht.

Tickets
De kaartverkoop voor deze 6e editie loopt sneller dan verwacht. Met eerdere uitverkochte edities in het achterhoofd verwacht Dance Boulevard veel enthousiaste bezoekers. Probeer daarom je ticket bijtijds aan te schaffen om een teleurstelling te voorkomen!

Kaarten zijn voor € 22,50 ex fee verkrijgbaar via:
  • koop tickets
  • Landelijk bij alle Primera verkooppunten,
  • En bij de regionale voorverkoopadressen.


Overgebleven kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

1 opmerking