Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure Island invites Luminosity met topnamen

gepubliceerd door , op
Pleasure Island Festival
2 augustus 2013
Pleasure Island is veelzijdig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Pleasure Island is een festival dat net even een stapje verder gaat om het zijn bezoekers naar de zin te maken. Is dat niet in het verbluffende decor of met de te gekke shows, dan is het wel met een nieuwe en serieuze hostingpartner die heel goed in het straatje van Pleasure Island past!

Luminosity gaat met een buiten area op de Balkenhaven iedereen plezieren met hun eigen echte Luminosity sound. Een sound die al velen uit Nederland en ver daar buiten naar zijn feesten heeft gebracht. De organisatie verwacht ook een grote buitenlandse aanhang die 31 augustus naar het festivalterrein afreist. En waarom past Luminosity zo goed bij Pleasure Island? Het heeft de zelfde aanhang als het gaat om doorgewinterde partygangers die weten wat een feestje is en die helemaal kunnen opgaan in de muziek die door de beste djs in hun soort wordt overgegeven. Mensen die van knallen houden en dansen tot je niet meer kunt. Maar ook mensen die van luxe houden en een goede organisatie. De organisatie presenteert met trots de line-up van Luminosity: Menno de Jong, Giuseppe Ottaviani, Ummet Ozcan, Signum, RAM, Ronny K. Met deze line-up kan jij niet meer stil staan.



Heb je nog geen kaartje voor Pleasure Island? De early bird was snel uitverkocht. Maar ondanks dat de kaarten hard gaan, kun je nog kaarten kopen voor overdag tot 23.00 uur voor maar €35 bij koop tickets of VIP kaarten bij koop tickets of kaarten tot 06.00 uur in de nacht. Deze kaarten tot 06.00 uur gaan van allemaal het hardste. Zorg dat je ze vast in huis hebt. Voor vijftien uur lang feesten betaal je maar 45 euro met meer dan 65 artiesten uit binnen en buitenland!

Voor meer informatie www.crazyland.org www.luminosity-events.nl of win een reis naar Ibiza of Vip kaarten bij de like actie op Facebook.

6 opmerkingen

 
Kannie wachten :honger: :honger:
15 uur lang feesten, zin in