Partyflock
 
­ Nederland

Line-up release van 20 Years of Rotterdam Terror Corps in Eclipse, Rotterdam

gepubliceerd door , op
NRG Events en Rige Entertainment presenteren zaterdag 14 september 2013 het twintigjarig jubileumfeest van het Rotterdam Terror Corps! De locatie voor dit speciale evenement is Club Eclipse te Rotterdam. Met een capaciteit van 3000 mensen en drie area's met het beste geluid, licht en unieke sfeer belooft dit een feest te worden dat je niet mag en kan missen!

De line-up voor '20 Years of Rotterdam Terror Corps' is gevuld met vele bekende nationale en internationale top artiesten die dit jubileum onvergetelijk gaan maken. Verdeeld over 3 area's hoor je de lekkerste hardcore, early hardcore en hardere beats! Kaarten voor '20 Years of Rotterdam Terror Corps' zijn nu nog te koop voor de speciale early bird prijs van €10. Deze kaarten zijn te koop tot 21 juli 2013 (Let op! gelimiteerd aantal tickets!). Kaarten zijn o.a. te koop via de websites van NRG Events (www.NRG-Events.nl) en Club Eclipse (www.club-eclipse.nl).

Area 1 / Rotterdam Terror Corps Arena
Rotterdam Terror Corps *live* Special 45 min act with 5 dancers and 2 mc's
Paul Elstak
Unexist Italië
Dione
Chrono & The Demon Dwarf
Destructive Tendencies Verenigd Koninkrijk
Jason S
Offensive DJ team
Art of Fighters Italië
The BeatKrusher
Hosted by: MC Ruffian and MC RTsier

Area 2 / Rotterdam Time Capsule
The Darkraver
Panic
Scott Brown Verenigd Koninkrijk
Critical Mass
Headbanger
Distortion
Obsession Verenigd Koninkrijk
OCD
Six Pack
Hosted by: MC TMC

Area 3 / Industrial Terror Corperation
SRB
Plague Canada
Hungry Beats Tsjechië
Johnny Napalm
Smurf Verenigd Koninkrijk
Stinger
Darkcontroller
This Is Terror DJ Team (Neodash, Zerox & Chainsaw Madness)
Hosted by: MC Da Weasel

Speciale tattoo actie
NRG Events en Rige Entertainment hebben voor de bezitters van een 'Rotterdam Terror Corps' tatoeage een leuke actie ingesteld. Ben je in bezit van een origineel RTC logo? dan kun je gratis naar het evenement op zaterdag 14 september in Club Eclipse, Rotterdam! Je moet dan het volgende doen: mail je volledige informatie (naam, e-mail adres e.d.) en foto van je zelf met tattoo naar info@NRG-Events.nl. Mail zo snel mogelijk aangezien er een gelimiteerd aantal beschikbare plekken zijn voor deze actie.

Kaartverkoop
Kaarten voor '20 Years of Rotterdam Terror Corps' in Club Eclipse, Rotterdam op zaterdag 14 september 2013 zijn nu te koop voor de speciale prijs van €10. Deze early bird kaarten zijn nog te koop tot 21 juli 2013, na deze datum of als de early bird kaarten eerder zijn uitverkocht, is de prijs van een ticket € 22,50 (ex. fee). Kaarten zijn online te koop via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl. Er zijn ook VIP tickets beschikbaar met leuke extra's waaronder: snelle entree, gratis toiletten, VIP area en gratis party t-shirt.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl. Het evenement '20 Years of Rotterdam Terror Corps' is ook te vinden op Facebook via de eventpagina. NRG Events is ook op Twitter te volgen.

Radio
Ook wordt er op www.hardcoreradio.nl een '20 Years of Rotterdam Terror Corps' special gehouden op woensdag 4 september van 19.00 tot 22.00uur. Diverse gast deejays zullen komen draaien en je hebt de mogelijkheid om unieke prijzen te winnen. De hele show zal worden gefilmd en opgenomen.

Verdere informatie
De minimale leeftijd voor '20 Years of Rotterdam Terror Corps' in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 uur en eindigt om 06:00 uur.

4 opmerkingen

 
Area 3 / Industrial Terror Corperation
SRB
Plague
Hungry Beats
Johnny Napalm
Smurf
Stinger
Darkcontroller
This Is Terror DJ Team (Neodash, Zerox & Chainsaw Madness)
Hosted by: MC Da Weasel

met zo een terror line up :| mag ik niet missen! :k
De line up te gruwelijk!!!! verjaardag vieren hophop