Partyflock
 
­ Nederland

30Love met strandeditie naar Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
30Love
3 juli 2013
Nog geen maand na de feestelijke editie rond het vijfjarig bestaan van 30Love, slaat deze organisatie haar vleugels uit. Ooit begonnen als een afterparty van diverse tennistoernooien en events is 30Love doorgegroeid naar een volwaardig event voor 30plussers. Om deze doelgroep zo veel mogelijk te pleasen doorloopt de muziek vaak de opbouw van jazz (live band), dance classics, funky soul naar 90's house. Gedraaid door herkenbare DJ's en aangevuld met verrassende en spectaculaire live acts en muzikanten. Want, zoals de organisatie zelf zegt: 'Deze generatie is opgegroeid met feesten en de zin daarin stopt niet na je 30ste! Zo nu en dan moet er gewoon weer eens een goed potje gedanst worden in een ongedwongen ouderwetsche gezellige sfeer!'

Dat dit concept aanslaat bewijst de constante bezoekers groei van de afgelopen vijf jaar wel. Reden te meer om rond het vijfjarig bestaan en het uitbrengen van de eerste CD ook 30Lovers in andere steden op te zoeken. Na Bar Ludwig in Amsterdam en het strandfeest op Ibiza komt op 12 juli a.s. de allereerste Nederlandse 30Love Beach editie eraan.

De bekroonde Royal Beachclub in Hoek van Holland verwelkomt iedereen vanaf 19.00u met bubbels waarna Jelle V de spits afbijt met dance classics. Jelle V is vooral bekend van de Sophisticated en Loveboat 010 concepten en draaide regelmatig in de bekende clubs en De Kuip. De house classics worden aansluitend gemixt door René van der Weijde die met Atlantic Ocean (Waterfall) en als DJ TFX wereldhits scoorde. Met zijn muzikaliteit en techniek zal er een prima dansbare basis gelegd worden voor Dennis van de Geest. Na de sportieve gouden plakken richt hij zich ook zilveren schijfjes met 'strong house beats with a groove and soulful vocals'. Het zal moeilijk worden om bij DJ Dennis van der Geest (stil) te blijven staan. Jasper Clash zal tenslotte de finishing touch voor zijn rekening nemen. Deze DJ draait op talloze, internationale, parties en concepten (o.a Metz, Latin Lovers) en staat voor een feestje.

De DJ's krijgen vocale ondersteuning MC Haits. Een veelgevraagde MC die regelmatig optreedt voor bijvoorbeeld Hed Kandi, Sunnery James & Ryan Marciano. Muzikaal zal SJ Marc zich met zijn sax voornamelijk mobiel tussen het publiek begeven, terwijl percussionist Cherokee de extra beats vanachter zijn unieke set-up toevoegt. De combinatie van tracks, sax, vocals & beats is als zon, zee en strand.

Pris, de artiest die onder andere verantwoordelijk is voor het artwork van flyers, zal met live (uv) painting aanwezig zijn. Unieke kunst die op eerder edities veel aandacht en complimenten kreeg.

Tickets koop je bij koop tickets.