Partyflock
 

Flashmob vrijdag in Toffler

gepubliceerd door , op
Flashmob
20 juni 2013
Toffler maakt zich warm voor de komst van twee Italiaanse helden. De heren van Flashmob zijn de relevatie van house muziek op dit moment! In 2012 werd Flashmob een van de meest toegejuichte en herkende productieduo's in de house wereld. Met hun succes van onder andere releases van 'Brick House', 'Ninety Five' en hun grootste hit tot nu toe 'Need In Me', bestormden ze de internationale dansvloeren. Hun pompende house tracks gingen niet onopgemerkt voorbij aan internationale grootheden als Kerri Chandler en Pete Tong.

Flashmob – Need In Me:


Ruim vijf jaar geleden begon het verhaal van Flashmob vorm te krijgen, nadat Danny en Alessandro hun voormalig project hadden neergelegd. De twee werden op dat moment namelijk hoog gerespecteerd om hun techno en progressive house producties. Ze hadden echter het gevoel gekregen dat ze het zicht waren verloren waarom ze ooit waren begonnen met hun muziekcarrière. Vanaf dat moment besloten ze om dingen weer terug te leggen naar de basis door zichzelf onder te dompelen in de origine van house muziek. Ze verdiepten zich in de rijke historie van Chicago house, muziek van Larry Levan en het ooit immens populaire Studio 54. Flashmob kwam hierdoor terug met een verjongde passie voor muziek en een herladen dosis enthousiasme om te starten met nieuwe producties en deze sound wereldwijd te laten horen.

Met de kickstart van hun eerste release 'Brick House' ging Flashmob terug naar de 'grass-roots' van promotie. Danny en Alessandro spendeerden letterlijk 10 uur van hun tijd om op parkeerplaatsen van Ibiza's meest respectabele clubs, DC10, Pacha en Space, hun track weg te geven aan DJ's die er moesten draaien. Al met al niet zonder succes, want Flashmob behoort nu tot een superieure generatie house artiesten. Hun laatste release 'Hot' in november 2012 werd niet zonder reden opgepikt door internationale artiesten als DJ Sneak, MK* en Tiefschwarz.

Desalniettemin zeggen de heren dat ze het publiek willen blijven verrassen en de volgende Flashmob track wordt iets dat het publiek niet van ze verwacht. Met ook hun eerste album in de pijpleiding, vele internationale gigs op komst en contracten met diverse platenlabels, staat ons dus nog het een en ander te wachten.

Deze avond wordt Flashmob ondersteunt door Jamie Lie A Kwie. Ook deze man is hard bezig om de feestend Nederland te bestijgen. Met onder andere residentie tijdens HEY! events en releases op EC records laat hij de laatste tijd flink van zich horen.

Maak je klaar voor Toffler presents Flashmob op vrijdag 12 juli. Dit belooft een avond te worden vol bombastische house killers!

Presale: €10 via koop tickets
Door: €15

1 opmerking

doet me denken aan robin s - show me love