Partyflock
 
­ Nederland

Glorification Outdoor · het knusse festival op 7 september in Heinkenszand

gepubliceerd door , op
In 1994 begon het allemaal in de theaterzaal van het Stenge complex in het Zeeuwse Heinkenszand. Een groepje jongeren ging al een tijdje naar grote dancefeesten in het land en wilde dit naar hun woonplaats halen. Tot ieders verbazing kregen ze een vergunning en het eerste dancefeest voor een groot publiek in Zeeland was een feit! Vele jaren later is Glorification een begrip dat iedereen kent in de regio en ver daarbuiten. Bijna twintig jaar lang is de Stenge het toneel gebleven van één van de leukste evenementen van zuidwest Nederland. Nu gaat het verhaal verder!

Op 7 september zal de eerste Glorification Outdoor een feit zijn. RAAK! Events heeft een perfecte locatie gevonden in het dorp waar het allemaal begon. Direct langs de snelweg A58 ligt het Industrieterrein Noordland en hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een superleuk feest.

De komende maanden zul je veel meer te horen krijgen over wat er allemaal gaat gebeuren, want bij de huidige informatie gaat het niet blijven. Bij deze presenteert de organisatie de line-up die verspreid is over drie area's.

Area 1 is de main area waar Glorification zelf een groot Freestyle feest gaat geven zoals je dat altijd al van Glorification gewend bent.

Luna
The Darkraver
Re-Style
Headbanger
OCD
Chaos
Confusion DJ Team
Killa-B vs Horus
Nuclear Soundzz
Live: Fingerblast
MC Cardiac

Area 2 is het domein van Club30. Dit is de club die in het leven is geroepen door een aantal mensen die het begin van de dance hebben meegemaakt en sinds een aantal jaar elk jaar bij elkaar komen om te vieren dat ze nooit te oud gaan worden. Verwacht hier enkel de beste oldschool uit de begintijd!

Rob & MC Joe
Stanton
Philipe (Illusion)
Bountyhunter (Bonzai)
Dick & Reza
Plof & Scorpion
Trish en He@nz
Shaine
Mc TMC

Area 3 wordt gehost door het club concept van NopeisDope: Next Generation. De grootste house organisatie van Nederland gaat de Nederlandse clubs af en hebben zo ook hun vaste Next Generation avond in het Goese El-Toro. Ze zullen Glorification gaan voorzien van een house stage waar de dj's de hele dag lekker gaan rocken!

Jean
Tony Junior
Outsiders
Ziggy
Suyano
Mitchell Masters
Funky Ro vs Arlonso
Pep & Rash
Jens
Sound Connection
MC Shockwave

Glorification zal de verrassing worden van het festivalseizoen in 2013 en in deze tijden kun je zeker spreken over een bijzondere prijs. Tickets zullen maar €19.95 zijn en het wordt nog mooier ... de eerste 500 kaarten worden verkocht als early bird voor maar €10!

2 opmerkingen

 
Dat is naast de deur