Partyflock
 

Beach edition van Relatieplanet Singlesfeest

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 27 juli organiseert datingwebsite Relatieplanet.nl een bruisend Singlesfeest in het sfeervolle Papa's Beachhouse te Hoofddorp. Wat is er nu heerlijker dan dit seizoen te delen met 400 andere leuke singles? Of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven of gezelligheid, het Singlesfeest biedt singles alle ingrediënten voor een geslaagde avond! De Relatieplanet Singlesfeesten zijn toegankelijk voor members en niet-members van Relatieplanet.nl.

DJ Dennis van der Geest
De zomer is aangebroken! Het volgende Singlesfeest vindt dan ook plaats in Papa's Beachhouse, gelegen vlak achter het Claus Event Center. DJ Dennis van der Geest vult de avond met heerlijke zomerse beats.

Dennis van der Geest is een voormalig Nederlandse judoka, die eenmaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen werd. Hij nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en won één bronzen Olympische medaille. Voor en tijdens zijn sportcarrière was hij een groots liefhebber van muziek. Nadien greep hij dan ook de kans zich volledig op zijn grote passie, het draaien, te storten. Met succes!

Zomerse locatie
Papa's Beachhouse is een prachtig ingericht paviljoen, heeft een heerlijk strand aan het water en gezellige loungehoekjes. De frisse natuur, het grote meer en de ondergaande zon in combinatie met spanning en sensatie is het recept voor een onvergetelijk feest! Afgelopen maanden is Papa's Beachhouse volledig vernieuwd. De verbouwde locatie draagt ongetwijfeld bij aan een intieme en onvergetelijke avond.

Verkoopinformatie
Kaarten zijn online te bestellen via www.relatieplanetsinglesfeest.nl en verkrijgbaar bij vestigingen van Primera. Indien voorradig zijn kaarten aan de kassa te koop.

De Singlesfeesten van Relatieplanet zijn al ruim zeven jaar een begrip in Nederland. Met meer dan vijftig edities hebben inmiddels meer dan 100.000 singles een van de feesten bezocht. Bij velen leidde dit tot een (liefdes)avontuur en serieuze relatie.