Partyflock
 
­ Nederland

Zomerspektakel Decisions at the Beach 17 augustus met afterparty

gepubliceerd door , op
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de eerste @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een tweede superfeest in Beachclub Vroeger. Zaterdag 17 augustus is het zover en kun je weer genieten van zon, strand, zee, supermuziek en een geweldig feest!



Wil je daarbij zijn? Dan kun je nu nog net even snel gebruik maken van de Super-Early Bird actie: tot aanstaande zondag 30 juni kun je voor maar €12,50 een kaartje bemachtigen. Daarna is het ook nog niet te laat, want tot 30 juli kun je vervolgens voor €15 een early bird ticket aanschaffen. Na 30 juli gaan de kaarten voor de reguliere voorverkoopprijs van €22,50 van de hand. Nog maar zes dagen dus voor de super-early birds, dus zorg dat je er eentje te pakken krijgt en van de korting kan profiteren! Daarnaast kun je gebruik maken van een groepsticket voor 2 personen voor €40.



Vorig jaar zag Decisions haar eerste @ the Beach editie en dankzij het geweldige weer en natuurlijk alle partypeople was een een groot succes. Onder een strakblauwe hemel zweepten de dj's iedereen op tot een geweldig hoogtepunt aan het eind van de avond. Zelfs Decisions' eigen Jacky danste van vreugde op één van de verhoogde danspodia en dat wil toch wel wat zeggen.



Ook dit jaar gaat Decisions er weer voor om voor jullie een topfeest neer te zetten in Bloemendaal. De strakblauwe hemel wordt momenteel al in delen klaargemaakt en er is een bestelling geplaatst bij het KNMI voor een exemplaar van een stralende zon en een bijpassend aangename temperatuur. Ook de line-up zit boordevol zomersfeer en bestaat uit alle dj's waardoor de Decisions feesten altijd zo populair zijn en meer.

Line up @ the Beach:



Deze dj's gaan je maar liefst tien uur lang trakteren op de lekkerste tracks en zorgen ervoor dat je van begin tot eind op het strand blijft dansen! En dan is het nog niet afgelopen! Want als de laatste dj je op het strand naar een hoogtepunt heeft gevoerd, begint de eerste dj op de official afterparty in club Eindelijk Weer je alweer op te warmen voor een zinderende nacht om het feestgevoel van het strand tot in de ochtend vast te houden.

Let op: koop je een ticket in de voorverkoop, dus kom je met een ticket aan de deur op het strand, dan krijg je bij binnenkomst een bandje waarmee je na afloop gratis naar de afterparty in Almere kunt! Mooier kunnen ze het niet maken toch? Twee dikke feesten voor de prijs van één! Het weekend van zaterdag 17 augustus wordt jouw weekend met Decision @ the Beach!

12 opmerkingen

 
Top locatie voor zo'n heerlijk feestje (Y)
Zeker aanwezig!!! Gaat een toppertje worden!!! Erg veel zin in!!!
Goede organisatie en een top locatie (Y)
Jaaaaaaaaaaaaaaa zee, strand en we gaan voor de zon.................aanwezig !!
Vorig jaar helaas moeten missen en heb alleen maar goede berichten gehoord dus dit jaar moet ik er zeker bij zijn :jaja:
Ja en daar gaan we weer weer een heerlijk feestje en dan ook nog op het strand
en met een geweldige line-up om je vingers bij a te likken
dus be there :bounce:
Ja!!!!!!!!!!!!!
eindelijk de zon komt'''''
top locatie ''zon zee strand en nog veel meer'''''''''''''''''''':roflol:
 
Wordt weer gezellig! :bounce:
Vorig jaar super feestje gehad op het Decisions strandfeestje!
Kijk er weer naar uit om met dinnetje Nicky ook van het Decisions strandfeestje een elk jaar traditioneel terugkerend feessie te bouwen!! :-)

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
 
zie me daar ineens de nieuwsbrief al voorbij komen hiervan.....
dat betekend dus JOEPIEEEE....dit gaat al weer heeeeeeel snel een lekker feesie worden
Check die line up dan.....niet normaal
dat word weer KNALLUHHHHH.:bounce: :bounce:
en dit x op onze strandslippers....;)
 
Line up ziet er goed uit. Hopelijk wat minder warm dan vorig jaar. Lekkernet de voetjes in het zand....