Partyflock
 
­ Nederland

Get lucky in juli in Escape

gepubliceerd door , op
We're up all night 'til the sun
We're up all night to get some
We're up all night for good fun
We're up all night to get lucky


De mannen van Daft Punk beschrijven het perfect, de zwoele en lange zomernachten zijn weer begonnen! Deze maand you are getting lucky at Escape, met o.a. DJ Raymundo's Birthday Bash op 27 juli! Can you feel it?!



Brainwash: let the music control your mind
Zaterdag 6 juli kan je bij Brainwash los op de beats van Raymundo, Tettero en Lucky Charmes! Over 'getting lucky' gesproken! Danney Canova dropt zijn urban tunes in de Escape deLux zaal. 13 juli is het Resident Night met Frederik Abas versus Raymundo. Costar is erbij op de sax, Miss Bunty zorgt voor de vocalen en Danney doet weer zijn ding in deLux. Ministry of Sound resident Patrick Hagenaar wordt zaterdag 20 juli ingevlogen om Escape op z'n kop te zetten! Samen met Raymundo, Saxy Mr S. (sax) en Danney Canova wordt dit een dikke avond.

Maar...save the best for last want zaterdag 27 juli viert Raymundo zijn Birthday Bash! Hij nodigt hiervoor al zijn bevrienden dj's uit die omstebeurt de beste platen op gaan zetten: Marc Benjamin, Gabriel & Castellon, Joshua Walter, Jethro Galung, Mark Junior, Niels 360, Ebbo Riginal en Martino Rosso. Mc's Choral en Marboo vullen ze aan en VJ Joury Gijzen zorgt net als elke week weer voor de meest spectaculaire beelden op het scherm!

Brainwash Ladytickets
Dames opgelet: bestel online je Brainwash tickets want hier scoor je er twee voor de prijs van één!

Vrijdag 5 juli: Rulers
Op vrijdagavond 5 juli vindt er een nieuwe clubavond plaats in Escape: Rulers! Met als gast de helden van Nicky Romero's label Protocol Recordings: Nilson en Vince Moogin! Escape's eigen held Raymundo mag uiteraard niet ontbreken.

Reveal: dé studentenparty van Amsterdam
Reveal is al jaren de populairste studentenparty van Amsterdam! En dat is niet vreemd want iedere dondedag kan je met je studentenpas gratis naar binnen en betaal je voor een biertje slechts 2,-. Kortom je weet waar je moet zijn om je weekend goed te beginnen! Resident Marc Benjamin brengt je vast in de stemming met zijn mixes op Soundcloud.

Escape live
Ben je een keer een weekendje thuis maar wil je toch zien wat er in Escape gebeurt? Check dan de livestream op www.escapelive.nl