Partyflock
 
­ Nederland

Kleurenblind gaat morgen op bezoek bij Suzanne

gepubliceerd door , op
Kleurenblind op bezoek bij Suzanne
26 mei 2013
Suzanne en Kleurenblind slaan deze zaterdagnacht de handen in één. En dat beloofd wat, want niet alleen Suzanne staat bekend om haar uitverkochte huiskamerfeestjes, Kleurenblind verkocht dit jaar uit in maar liefst zes minuten!

De organisaties trekken alles uit de kast om deze nacht, aansluitend op Kleurenblind Festival, te maken tot een unieke beleving. Hieraan dragen niet alleen de artiesten bij, maar ook de beste vriendinnen van Suzanne maken er een dolle boel van in Club Poema RAW. De huiskamer van Suzanne zit vol heerlijke intieme hoekjes en ligt vol met attributen die het feest tot een beleving maken.

Dit keer staat het feest in het teken van kleur en bloemen, en dat zal niemand ontgaan. Naast Peer Kusiv Duitsland, bekend van zijn optreden bij Pleinvrees zal Anton Kuertz neerstrijken met zijn accordeonist en zangeres. Zwaan zal met zijn geroemde melodieuze platen de avond openen en Miss Melera weet met al haar ervaring deze avond af te sluiten als geen ander.

Kaartjes voor Kleurenblind op bezoek bij Suzanne zijn in de voorverkoop voor slechts een tientje verkrijgbaar via koop tickets. Ook zijn er kaartjes op Kleurenblind festival te koop en aan de deur.

1 opmerking

Doe Suzanne de groeten van me (y)