Partyflock
 
­ Nederland

Indicator Outdoor 27 juli aan het strand te Groningen

gepubliceerd door , op
Na twee geslaagde indoor edities in Sportcentrum Kardinge waar duizenden feestgangers los gingen, is de tijd rijp voor een eerste outdoor editie van Indicator. Zaterdag 27 juli van 13:00 tot 00:00 zullen meer dan 25 artiesten in Groningen aanwezig zijn om onderdeel uit te maken van deze elf uur durende hardstyle marathon! Onder meer zullen B-Front, Wildstylez, Crypsis, Radical Redemption, Ran-D, Chain Reaction en Frequencerz aanwezig zijn. Voor deze eerste outdoor editie is gezocht naar een geschikte locatie en deze is gevonden, namelijk het strandgedeelte aan de Kardingerplas te Groningen.

Locatie
De Kardingerplas zal voor de eerste keer worden gebruikt als locatie voor een hardstyle event. Het bezit de kenmerken die bij een outdoor locatie horen, water, strand, uitgestrekte grasvlaktes en natuurlijk een te verwachten zon. Het mag duidelijk zijn dat de Kardingerplas 27 juli zal worden getransformeerd in een waar hardstyle paradijs waar de hardstyle liefhebber keihard los kan gaan! Maar je kan ook in de chill out area in alle rust bijkomen van alle impulsen die Indicator deze dag op je loslaten!

Indicator Outdoor wordt opgedeeld in twee podia, namelijk de Indicator Mainstage en de Indicator Contest Stage.

Indicator Mainstage
De groots opgezette Indicator Mainstage staat in het teken van alles wat de hedendaagse hardstyle te bieden heeft. Nou zou Indicator zichzelf niet zijn als er geen lichte boventoon is te erkennen. En daarom is de programmering ook opgebouwd uit diverse namen die garant staan voor een hoog beukgehalte!

Crypsis
Radical Redemption
Chain Reaction
Ran-D
B-Front
Frequencerz
Wildstylez
Deetox
Diabolic
Clock Kid
Silver Nikan
MC: Da Syndrome

Indicator Contest Stage
De Indicator Contest Stage staat in het teken van artiesten die in het verleden hebben deelgenomen aan de Indicator DJ-Contest. In het verleden is al gebleken dat talentvolle deelnemers setjes kunnen draaien waar sommige gerenommeerde artiesten nog een puntje aan kunnen zuigen. Ook Deetox, Clock Kid en Diabolic zijn succesverhalen van de DJ-Contest, maar zij behoren inmiddels tot een wat zwaarder kaliber.

Dymonic
Influentialz
Twin Towers
Vereno
Bass
Cybertek
Silvio Aquila
Reverzer
Crip
Decay
The Tempest
Lanoz
Patenka
Art-e-FactZ
Demian
Xerenetox
Spirit
Vecino
B-stylez
MC: Triggah

Tickets
Early bird 1:€15 (sold out)
Early bird 2:€17,50 (sold out)
Early bird 3:€20 (sold out)
Regular:€22,50
Doorsale:€35 (limited)

Wil je gegarandeerd aanwezig zijn op Indicator Outdoor, koop dan snel je ticket via www.indicatorhardstyle.nl en/of de Indicator Facebook page!

Info
Aankomende weken zal Indicator veel van zich laten horen. Zo zal onder meer de promotiecampagne gaan pieken en zal de gerestylde website worden gelanceerd! Op de website vind je dan alle info over Indicator Outdoor, de line-up, de tickets en de georganiseerde busreizen.

5 opmerkingen

:kwijl:

Wat een heerlijke line up !!
Niet mijn line-up, al ben ik wel nieuwsgierig naar de talentenstage. Maar ik wacht de line-up van Hardstyle in the Park wel af :)
 
Uitspraak van DirkJan :beer: op vrijdag 21 juni 2013 om 08:45:
al ben ik wel nieuwsgierig naar de talentenstage.


die gaan we op zn kop zetten :D