Partyflock
 
­ Nederland

Poesjes en Katers in Club Nyx

gepubliceerd door , op
Poesjes & Katers
3 juni 2013
Poesjes en Katers is dan eindelijk Lady Bee haar eigen clubavond in onze hoofdstad. Donderdag 20 juni is de grote opening, de verse start, het begin van iets moois in Amsterdams allergezelligste club midden in de Reguliersdwarsstraat.

Elke derde donderdag van de maand is Lady Bee verantwoordelijk voor Poesjes en Katers en de naam zegt het eigenlijk allemaal: de allermooiste en ongeremde vrouwen en mannen mag Lady Bee tot haar aanhang scharen. Dat het wild wordt, is een feit. Dat vrijdag een zware dag wordt is óók een feit.

Op de grand opening heeft Lady Bee een monsterline-up uitgenodigd die ongekend is voor een donderdagavond, maar als Lady Bee iets doet doet ze het goed.

Eclectische gekkigheid van hoog niveau gebracht door Addik en Kid Klever (Kuddedieren) die de avond zullen openen. Young guns en super talented Yuri Boehmer en Rob Black zullen het van hun overnemen. En verder de helden Dyna en BIGGI die deze avond waardig zullen afsluiten. Maar dit alles natuurlijk gebouwd rond de monsterset van Lady Bee herself. Als dat nog niet genoeg was hebben ze ook nog eens drie MCs op deze avond en niet de allerminste MC KC Jones, Marboo en Ron Simpson.

Club NYX heeft meerdere etages en boven zullen de talenten die jullie nu al tot residents van Poesjes en Katers kunnen benoemen; Kleine Dondersteen, Majin Boo, Thom van Riel een mooi feestje bouwen.

Is Amsterdam al klaar voor Lady Bee haar eigen clubavond? Poesjes en Katers!