Partyflock
 
­ Nederland

Major League zomereditie 26 juli in de Melkweg

gepubliceerd door , op
De zomer van 2013 gaat bijna beginnen en Major League Drum 'n Bass is er klaar voor! Ook deze keer staat er weer een line-up om de vingers bij af te likken. Twee van Nederlands grootste talenten staan zij aan zij met zwaargewichten uit de UK, waaronder Aphrodite en Drumsound & Bassline Smith. Ook de Major League crew zelf is vrijdag 26 juli weer op het podium van de Melkweg te vinden. Tickets zijn vanaf morgen verkrijgbaar.

Major League heeft er een traditie van gemaakt om tijdens hartje zomer een dikke party in de Melkweg te geven. Engelse toeristen weten de weg naar Major League al jaren te vinden en in de zomer komen toeristen uit alle delen van Europa naar Amsterdam voor een avond met uitsluitend drums en bassen. Teleurgesteld zullen ze deze nacht niet worden met onder andere drum 'n bass pioniers Aphrodite en Drumsound & Bassline Smith op de line-up. Nederlandse versterkingen komen van June Miller en Maduk - twee jonge talenten met een gigantische, wereldwijde online fanbase.

De residents van Major League DJ's Pamb & Harsh en mc's Dart & Swift zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse drum 'n bass scene. Al meer dan 15 jaar zetten zij zich in voor de uit Engeland overgewaaide muziekstroming. Niet alleen als artiest en organisator van de Major League feesten, maar ook via muziekdistributie en -labels. Op 26 juli laten ze horen waarom ze al jaren te vinden zijn in clubs in binnen- en buitenland.

Line-up