Partyflock
 
­ Nederland

Dreamfields Festival bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
De zon schijnt en de zomer is eindelijk begonnen. Dat is aan de kaartverkoop van Dreamdields Festival te zien. De tickets vliegen over de (digitale) toonbank en is daarom op dit moment voor 93% uitverkocht. Dreamfields Festival vindt op zaterdag 29 juni plaats op het prachtige recreatiegebied Rhederlaag te Lathum.

De derde editie van Dreamfields Festival belooft weer één groot droomspektakel te worden. Organisator Matrixx heeft naast een aantal leuke verrassingen en verbeteringen, weer fantastische podia, adembenemende decors, een topshow, een dikke line-up en natuurlijk mooi weer in petto voor de 29ste van deze maand.

Naast het succesvol verlopen Emporium van vorige maand zal ook Dreamfields Festival dit jaar uitverkocht raken. Wacht dus niet te lang met het veiligstellen van jouw kaarten, want het zand in de Dreamfields zandloper loopt bijna op het einde.

Kaarten kosten €42,50 (ex fee) en zijn online te bestellen op www.dreamfields.nl en op www.matrixx.nl. Uiteraard kun je ook weer terecht bij elke Primera winkel in Nederland. Combineer je ticket gemakkelijk met een busreis via www.travel.nl.

Trailer

5 opmerkingen

Jaaaaaaaaaaaa het aftellen kan beginnen. :lief: Wat heb ik hier een zin in zeg.
nu nog ff t water zakken, het hele strand en grasveld staat onder ....:flower: komt vast wel goed
:)
is het water al gezakt dan?
Hihi volgens aanneembare bron zit de kaartverkoop pas op 67% en nog niet op de genoemde 93%. Wedden dat er door dit bericht een rush op de kaarten komt? Groot gelijk, Dreamfields is het feest waar je gewoon geweest moet zijn. Snap niet dat alle kaarten nog niet allang over de toonbank zijn gegaan, dit wil je toch niet missen na de succesvolle gewilde eerdere edities?

I already've got the DreamFieling!!!!
laatste aanpassing