Partyflock
 
­ Nederland

Strandeditie Love and Respect for Kika

gepubliceerd door , op
Love and Respect for Kika
15 mei 2013
Zoals je wellicht weet, groeit het aantal kinderen dat lijdt aan kanker nog elk jaar. Elk mens zal van mening zijn dat deze vreselijke ziekte geen mens zou moeten treffen. Vaak wordt gezegd: 'Ik wens het mijn ergste vijand zelfs niet toe'. Maar vroeg of laat krijgt praktisch iedereen een keer te maken met iemand in zijn of haar omgeving bij wie kanker wordt geconstateerd. Wanneer een kind door deze ziekte wordt getroffen, is de impact echter nog vele malen groter.
Gezinnen worden door een ziekte als deze voor altijd beïnvloed; ouders verliezen hun kind, kinderen verliezen hun broertje of zusje.

Kinderen met kanker de beste zorg geven en toponderzoek realiseren, zodat er nog meer kinderen genezen. Dat is waar Stichting Love and Respect het allemaal voor doet. Nu geneest van 75% van de kinderen en met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kan dit 95% worden. Want door de bouw van dit grootste kinderkankercentrum van Europa hoeven toponderzoekers uit Nederland niet meer op zeven verschillende locaties te werken, maar kunnen ze hun krachten bundelen op één plek. In Utrecht, vlak naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook gaat het Prinses Máxima Centrum samenwerken met St. Jude Children's Research Hospital uit de VS en zal het een enorme aantrekkingskracht hebben op specialisten vanuit de hele wereld. Kortom, met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kunnen we een belangrijke stap zetten in de strijd tegen kinderkanker.

Stichting Love and Respect probeert daar ook zijn steentje aan bij te dragen d.m.v een benefietfeest. Zondag 25 augustus organiseren zij voor de vijfde keer dit evenement waarmee zij ditmaal aandacht wil vragen voor Kikabouw.

Onder de naam Love and Respect for Kika The beach edition zal het feest plaatsvinden in de bekende Fuel te Bloemendaal aan zee. Het management van Fuel heeft de club geheel kosteloos beschikbaar gesteld. Daarnaast hebben alle dj's toegezegd geheel kosteloos mee te willen werken en te komen draaien op deze bijzondere en hopelijk een dag met volop zon. Zo zijn de volgende dj's weer van de partij: Miss Melody, Alberto V, Renji, CyRonn b2b Dean Perry, MEM, José, Report, Frenckel, Marcel S, Sander van der Burg en niet te vergeten MC Lou-E. Tevens zullen er een sieradenstand, een masseur en mooie danseressen aanwezig zijn en de beroemde lasershow zal deze keer niet ontbreken.

Voor alle mensen die zin hebben in een mooi feest en daarnaast Kikabouw een warm hart toedragen. Zet het vast in je agenda en koop je tickets via koop tickets.

3 opmerkingen

 
:respect: voor deze organisatie die er keer op keer een geweldig feest van weet te maken voor een geweldig goed doel (Y)