Partyflock
 
­ Nederland

Must terug in de Laurenskerk

gepubliceerd door , op
Must terug in de Laurenskerk
6 juni 2013
Het verlossende woord is gesproken: Must blijft in de Grote of Sint-Laurenskerk! De gemeente wilde feesten na middernacht niet langer toestaan in Rotterdams beroemdste basiliek. Maar gelukkig is de kogel door de kerk en heeft Must zelfs het exclusieve (!) recht om eersteklas feesten te blijven organiseren op de plek waar ze dat al tien jaar op onnavolgbare wijze doen. Dat Must in de kerk mag blijven wordt gevierd op vrijdag 5 juli van 20.30 uur tot 2.00 uur met een talentvolle line-up Prok & Fitch en Erick E. There's no place like home!

De gewijde grond van de Laurenskerk was al vele malen eerder het spectaculaire decor van Must, maar door een aanscherping van het horecabeleid dreigde Gods balzaal niet langer beschikbaar te zijn. Na twaalven mochten er namelijk geen decibellen meer geproduceerd worden. Maar lang en overtuigend lobbyen bij het gemeentebestuur mag Must voortaan exclusief gebruik maken van de goddelijke dansvloer met zijn gotische raampartijen en imposante kroonluchters. Net als de andere Must locaties een bijzondere plaats die bijdraagt aan de unieke ambiance.

Hemelse klanken
Bij een top feest hoort het allerbeste entertainment en Must heeft als altijd het neusje van de zalm gestrikt. Prok & Fitch is een getalenteerd Brits duo dat momenteel het dance firmament bestormt, een ware belofte in de wereld van de dance. De vrouwelijke touch komt van MC Lex Empress en van de hemelse klanken afkomstig uit de gouden keel van Kraak of Smaak's Berenice van Leer. En natuurlijk is Must niet compleet zonder resident dj Erick E.

Summum van sfeer
Het begon ooit met iets dat tussen borrel en feest in zat. Maar in de loop der jaren is het tempo van de muziek omhoog gegaan en is Must een dancefeest geworden dat zijn weerga niet kent. Een plek waar extravagante dansers, een indrukwekkende line-up, een spectaculair decor en piekfijn geklede gasten gezamenlijk bijdragen aan de unieke ambiance. Waar de optimale sfeer ervoor zorgt dat een bijzondere mix van mannen en vrouwen zich intens amuseert. En dat terwijl vrouwen zich in de clubscene niet altijd even veilig voelen, wat zich uit in een meerderheid aan mannelijke clubgangers. Bij Must durven de dames zich wel in groten getale te vertonen, dressed up to the nines.

Get your bottle
Aan VIP decks doet Must niet (bij Must is iedereen Very Important), maar op verzoek van diverse gasten is er sinds een tijdje wel een bottle bar, waar mooie wijnen en andere drank per fles te koop zijn. Niet gecompleteerd met een eigen tafel, maar met voldoende ruimte om samen te schenken en te proosten.