Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Hard at Heart raw edition
De vloer mag weer aan gort!

gepubliceerd door , op
Hard at Heart
23 april 2013
Dikke, snoeiharde, maar loepzuiver stampende raw hardstyle, dat is wat de klok slaat aanstaande zondag bij Hard at Heart in the hardest temple in het midden van Nederland, Crystal Venue. Dit allereerste feest van Hard at Heart zet het gas er meteen flink op met een klinkende line-up die je niet snel samen zal zien buiten de big festivals om. Een zondag om nooit te vergeten, aanstaande zondag 9 juni van 14u tot 22u zal het je om de oren knallen in Culemborg.

Met de rauwe en weergaloze line-up die je normaliter alleen op festivals ziet, is er geen enkele reden om zondag 9 juni iets anders te doen of thuis te blijven. Toonaangevende raw hardstyle dj's zoals Ran-D, Adaro, The Prophet, Deetox, Code Black, Radical Redemption en Chain Reaction komen allemaal de boel op stelten zetten en de absolute master of ceremony DV8 maakt het helemaal af!

Fantickets sold out
De 400 fantickets zijn dik uitverkocht en de gewone kaarten gaan grif over de toonbank. Zondag gaat zeker een topfeest worden. De line-up spreekt boekdelen en Hard at Heart heeft er zin in! Speciaal voor dit feest heeft Hard at Heart weten te bedingen dat de muntprijs alleen aanstaande zondag omlaag gaat van 2,75 naar 2,50 en daarnaast is er voor veel entertainment en lekkere extra's gezorgd (perenijsje iemand?). Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets en hardatheart.com. Let op: lees verderop over een superactie!

Adaro will be there...


Twee moddervette zalen vol raw hardstyle staan klaar om iedereen een perfect einde van het weekend mee te geven. In de hoofdzaal staan natuurlijk de groten der groten geprogrammeerd en in de tweede zaal zul je oren tekort komen om alle supertalenten te horen. Hard at Heart heeft oog en oor voor zowel de doorgewinterde helden als de zeer talentvolle startups. Raw hardstyle is steeds populairder aan het worden en de kwaliteitseisen zijn hoog. Dus verwacht een avond waar je niet stil kan blijven staan!

Timetab Mainstage
14:00 - 15:00 Talent
15:00 - 16:00 Code Black
16:00 - 17:00 The Prophet
17:00 - 18:00 Ran-D
18:00 - 19:00 Deetox
19:00 - 20:30 Adaro
20:30 - 22:00 Radical Redemption vs Chain Reaction
hosted by: Mc DV8

Timetable Talent Stage
15:00 - 16:00 Bassnoize
16:00 - 17:00 DJ FireStarter
17:00 - 18:00 Unifier
18:00 - 19:00 Bassfreakz
19:00 - 20:00 Dj Audacious

Eddicted's raw hardstyle


Actie: Cashback winnen?
Speciaal voor deze editie heeft Hard at Heart een originele superactie verzonnen. Het loont zeker om je kaartje nu in de voorverkoop te halen, want onder alle verkochte kaartjes worden 5 mensen gekozen die (tot een maximum van 4 kaartjes) hun hele bestelling terug krijgen! Daarnaast maakt Hard at Heart één persoon heel erg blij door niet alleen het aankoopbedrag terug te geven maar daarnaast maximaal 4 kaarten om te zetten in VIP-kaarten en nog eens 20 drankmuntjes daarbij weggeeft. Hard at Heart treedt de crisis met open vizier tegemoet en maakt het wel heel aantrekkelijk om zondag lekker los te gaan in Culemborg.

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Zwaarrrrrrr stampen wordt dit :p :p :D :D :D :D :bounce:
Dat word dikke vette shit.....:hyper:

Maar eerst zaterdagnacht XXlerator overleven.....;P
Ik lees nergens wat over Deurverkoop
(ik heb gehoord dat deze Wel aanwezig is, alleen wist die gene
mij Niet te vertellen wat ze dan gaan kosten)
Iemand die dat weet ??
Uitspraak van 81Pope op donderdag 6 juni 2013 om 17:09:
Ik lees nergens wat over Deurverkoop
(ik heb gehoord dat deze Wel aanwezig is, alleen wist die gene
mij Niet te vertellen wat ze dan gaan kosten)
Iemand die dat weet ??


Jaaa er is zeker deurverkoop! :) kaartjes kosten 25 euro
laatste aanpassing