Partyflock
 
­ Nederland

WiSH Outdoor presenteert nieuwe trailer en spectaculaire campingflat

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor 2013
27 mei 2013
FeestWiSH Outdoor 2013 · This is our wonderland
Datumzaterdag 6 juli 2013
WinactieWiSH Outdoor 2013 actiegesloten
Locatiede Aa
Na wederom een succesvolle, uitverkochte editie in 2012, zal WiSH Outdoor op 5, 6 en 7 juli alweer haar zevende verjaardag gaan vieren. Met meer dan 250 artiesten op haar affiche, biedt het festival ook dit jaar weer een ruime diversiteit aan (inter)nationale topartiesten. Na onder meer de presentatie van diverse nieuwe stages, een speciale WiSH Outdoor camping (Camp WOW!) en een pre-party op vrijdag 5 juli, heeft de organisatie opnieuw een primeur voorhanden. In samenwerking met Hi biedt WiSH Outdoor haar campingbezoekers de exclusieve mogelijkheid om te overnachten op hoogte via de allereerste campingflat! Daarnaast heeft het festival haar officiële festival trailer gelanceerd.

WiSH Outdoor 2013 Trailer
In de aanloop naar het festival, heeft WiSH Outdoor traditiegetrouw haar online festival trailer deze week gepresenteerd. In tegenstelling tot de voorgaande jaren, licht de trailer tevens een tipje van de sluier op met betrekking tot de podia van WiSH Outdoor 2013.



Line-up
De Devoted Stage (house) zal een podium bieden voor o.a. Zedd, R3HAB, Thomas Gold, Showtek, Angger Dimas en Yves V! De Dedicated Stage (Hardstyle) staat bomvol met kneiters als de Donkey Rollers, D-Block & S-te-Fan, Toneshifterz, TNT en Slim Shore b2b The Pitcher. De organisatie houdt nog twee exclusieve mystery acts geheim voor haar publiek. Op andere stages zullen o.a. artiesten als Thera, Chris One b2b The Machine (live) en Hardcore artiesten als Kasparov, Panic en Tieum. Ook presenteert de organisatie een spiksplinternieuwe Techno area met o.a. Steve Rachmad en Remy. Check hier de complete line-up!

Camp WOW!
In navolging van de groeiende (internationale) vraag naar overnachtingsmogelijkheden, is het dit jaar mogelijk om te overnachten op de nieuwe WiSH Outdoor camping: Camp WOW!. De camping, die pal naast het festivalterrein gelegen is, zal van alle gemakken worden voorzien om bezoekers uit alle windstreken een zeer aangenaam weekend te bezorgen. Op vrijdag 5 juli zal de officiële opening van de camping plaatsvinden en op maandagochtend 8 juli zullen de poorten weer sluiten. Bezoekers die zich verzekeren van een campingticket, worden op vrijdagavond tevens getrakteerd op een exclusieve pre-party, met o.a. Firebeatz, The Partysquad, DiMaro ft. Little D en Candyland, de nieuwe trap-sensatie uit Amerika.

Win een weekendovernachting met je vrienden in de exclusieve campingflat!
In samenwerking met Hi presenteert WiSH Outdoor een spectaculaire winactie voor haar Facebookvolgers: de WiSH Outdoor campingflat. Dit speciale bouwwerk op de camping biedt diverse etages waarop bezoekers in een tent kunnen overnachten. De campingflat torent boven het campingterrein uit en biedt een prachtig uitzicht van de omgeving. Tickets voor deze luxe campingflat zijn uitsluitend te winnen via Facebookpagina van WiSH Outdoor.



Busreizen
Naast de traditionele pendelbussen naar Eindhoven Centraal (voor slechts €9,50) die te vinden zijn op de WiSH Outdoor website, biedt Event Travel tevens volledig verzorgde busreizen aan. Met ruim 106 opstapplaatsen kunnen bezoekers uit heel Nederland gemakkelijk het festivalterrein bereiken. Meer informatie over deze georganiseerde reizen is te vinden op www.event-travel.nl.

Wil je meer informatie over tickets, de camping of WiSH Outdoor in het algemeen, kijk dan op www.wishoutdoor.com, volg WiSH Outdoor op Facebook of via Twitter

This is our Wonderland

8 opmerkingen

Wut die campingflat :lol:
Uitspraak van Jordi op vrijdag 31 mei 2013 om 10:41:
Wut die campingflat :lol:


Keihard neuken en de hele flat kan meegenieten:roflol:
90% krijgt hem toch niet omhoog na alle genotsmiddelen :P
Je moet ze nageven, dit is wel een fantastische manier om te overnachten, helaas is het weer gebonden aan een FB actie.... :no:
 
dus de podia worden een enorme piano en een vage harp? :P
die flat ziet er wel uit als een mooi party-huisje
Zeker een tof idee maar wel gewaagd :P
Uitspraak van Tja B) op vrijdag 31 mei 2013 om 11:39:
90% krijgt hem toch niet omhoog na alle genotsmiddelen :P


Ja dat hoor ik de laatste tijd vaker van mensen:vaag: is net kamagra bij mij:$:roflol: de 7+ heb je dus gekregen van mensen die m dan ook niet omhoog krijgen dan neem ik aan;p


Uitspraak van Pepsi. op vrijdag 31 mei 2013 om 13:16:
Je moet ze nageven, dit is wel een fantastische manier om te overnachten, helaas is het weer gebonden aan een FB actie.... :no:

, moet je alleen niet met je gare kop in de morgen denken dat je gelijkvloers bent als je op de bovenste verdieping slaapt:lol: want das een rot end naar beneden dan:rot:
Creatief!