Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij klaar voor de 'the Battle of the Old Glory'?
HappydayZZ are back again

gepubliceerd door , op
Ben jij klaar voor de 'the Battle of the Old Glory'?
30 mei 2013
FeestUW-XP Club Mystique vs DejaVu · Battle of the old glory
Datumzaterdag 15 juni 2013
LocatieCrystal Venue
Na het succes van de HappydayZZ Reunion Party heeft de Crystal Venue de oude vertrouwde smaak weer helemaal te pakken. Op 15 juni staan namelijk twee zeer succesvolle concepten uit de HappydayZZ tijd op het programma: UW-XP Club Mystique vs DejaVu.

Déjà Vu en UW-XP stonden in de HappydayZZ tijd altijd garant voor een geheel eigen sfeertje, een geheel eigen publiek, maar vooral een geheel eigen sound. De mensen die heimwee hebben naar de vroege (club)trancesound hebben op deze evenementen altijd hun hart op kunnen halen, want dit was en is de plek bij uitstek om samen met je mede partygangers lekker terug te denken aan hoeveel goede muziek er eigenlijk in Nederland gedraaid is tijdens de opkomst van de trance. Zoals de Van Dale zegt over het woord 'klassieker': "lied, boek, film waar men telkens opnieuw van wil genieten". Iedereen heeft wel een liedje dat als je het op de radio hoort, je terugdenkt aan een bepaalde periode of gebeurtenis. Stel je nou eens voor dat dat zeven uur lang aan één stuk doorgaat? Klinkt goed of niet?

Mocht je denken: "Deze gezelligheid en al die vette tunes komen me bekend voor, dit heb ik eerder meegemaakt", dan klopt dat. That's what they call Déjà Vu! Nieuwsgierig naar de line-up? Check hieronder de DJ's die jouw deze uren optimaal gaan vermaken met de sounds van toen!

The Freak
Randy Katana
RAM
Ruben Vitalis
Melvin
Alfonso
Iwan
MC J

UW-XP Club Mystique vs DejaVu gaat dus weer een feest van herkenning worden zoals het een echt classicsfeest betaamt. Dus haal je agenda tevoorschijn en markeer met een dikke stift zaterdag 15 juni 2013. Om 21:00 gaan de deuren open en rond 04:00 in de nacht zullen de laatste tonen verstommen boven het Culemborgse industrieterrein. De Crystal Venue staat weer garant voor een topdag met je favoriete DJ's, so be there!

Voor de zeer vriendelijke entreeprijs (voorverkoop €20) hoef je het niet te laten, een avondje thuis met vrienden is duurder! De leeftijdsgrens zal 18 jaar zijn! Kortom...licht je fijnste party vrienden in, regel alvast de oppas en zorg dat je op tijd je entree kaarten in huis hebt, want dit feest mag je gewoon niet missen!

4 opmerkingen

 
Ik ben iig aanwezig .. mooie locatie voor een mooi feestje (Y)
Dit is misschien niet helemaal de juiste plaats om mijn vraag te stellen maar wie weet kan iemand mij toch van enige opheldering voorzien?

Wanneer komt er nou eigenlijk een Happydayzz reunie voor de hardere stijlen?
laatste aanpassing