Partyflock
 
­ Nederland

Keihard doorstampen 6 juli na het festival van de hardere stijlen
Early bird begonnen

gepubliceerd door , op
Tiger Bass
21 maart 2013
FeestTiger Bass · After the Festival
Datumzaterdag 6 juli 2013
WinactieTiger Bass actiegesloten
LocatieEindelijk Weer
6 Juli is de datum! Een datum die bij velen van jullie vast in de agenda staat. Een datum dat je flink kunt feesten op het Free Festival. En juist omdat velen van jullie 's avonds nog flink in de mood zijn om door te knallen hebben de organisatie van Tiger Bass en Club Eindelijk Weer de ultiem aansluitende after voor jullie.

Een feest geopend vanaf 23.00 uur dat doorgaat tot 06.00 uur! Dit is niet zomaar een after met een paar onbekende namen. Nee, de top van de hardere stylen zullen hier het dak er afblazen! Of je nu van raw hardstyle, hardcore, hardstyle, early rave of early hardcore houdt. Met dj's als Luna, The Darkraver, Dr. Rude, Nosferatu, Marlice, Rob, Amplifer, Incinerator, J-Roon, Kosmix, Para Italia, MC Da Mouth of Madness en MC M-Core weet je zeker dat deze nacht onvergetelijk wordt. Flink los gaan in een mooi verbouwde club, twee zalen met de beste dj's, entertainment en gratis fruit en ijsjes! En het allermooiste komt nog: er is nu een ealy bird actie voor maar €12,50! Haal nu je kaartje bij koop tickets en wees erbij!

Voor de mensen die graag winnen heeft de organisatie ook wat! Een superleuke actie op Partyflock om gastenlijst plaatsten te winnen. Zet het feest hier in de agenda en maak kans! Op Facebook kan ook nog eens kaarten winnen als je de pagina liked! Pak je kans!

8 opmerkingen

 
Lekker! :woop:
laatste aanpassing
Het gratis fruit en ijsjes heeft me over gehaald!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3883, 3752}
Artiest Deazel
:cheer: ik heb er zin in !
eens kijken naar free festival of we dan nog zin hebben:P