Partyflock
 

Heavensgate Worldtour naar Fuel

gepubliceerd door , op
Heavensgate Worldtour naar Fuel
24 mei 2013
FeestHeavensGate · Albumrelease
Datumzondag 21 juli 2013
WinactieHeavensGate actiegesloten
LocatieFuel Site
Zondag 21 juli schotelt Beachclub Fuel je weer een heerlijk evenement voor. In samenwerking met het Duitse Heavensgate wordt weer een waanzinnige selectie trance artiesten naar het strand van Bloemendaal gehaald. Het zal een weekend worden waar trance trending topic zal zijn. Op zaterdag staat immers Electronic Family op de agenda. Hoe lekker kan het zijn om daar op de zondag, met mooi weer, een feestje in Fuel aan toe te voegen.

Na een zeer succesvolle flirt met Grotesque, wat een uitverkochte WesterUnie opleverde, heeft nu dus ook Beachclub Fuel ruimte in de programmering gemaakt voor de populaire Heavensgate Worldtour! Het concept van de Duitse trancegiganten Alex M.O.R.P.H. en Woody van Eyden, is aan een heuse wereldtour begonnen. Vele grote steden en diens nachtclubs passeren de revue. Het moge echter duidelijk zijn dat het clubcircuit zomers minder te bieden heeft in Nederland en iedereen bij mooi weer graag het strand van Bloemendaal opzoekt. Een prachtig affiche met twee topspelers in de Dance industrie. Beachclub Fuel heeft immers al diverse keren aangetoond geweldige concepten aan te kunnen trekken en is met de komst van Heavensgate wederom gezegend.

De line-up
Kosten nog moeite zijn gespaard en geven een duidelijk signaal dat deze zomer alleen de allerbeste artiesten naar Fuel worden gehaald, zo nu en dan gecombineerd met aantrekkelijke nieuwkomers. Voeg daar een selectie van Heavensgate 'finest' aan toe en je komt tot een gruwelijke line-up! Check it out!

Andy Moor - Ummet Ozcan - RAM b2b Woody van Eyden - Signum - Genix - Fisherman & Hawkins

Opmerkelijk en de moeite van het aantippen waard is de eenmalige b2b van RAM en Woody van Eyden. Tot slot lichten we er ook nog even wat nieuw talent van eigen bodem uit. Of eigenlijk talenten, want het Nederlandse duo Fisherman&Hawkins is bezig aan een indrukwekkende opmars. Met hun plaat 'Apache' schoten ze wereldwijd in de roos en het vervolg, hoe moeilijk ook na zo'n enorme hit, mag met recht veelbelovend genoemd worden.

Tickets koop je in de voorverkoop via koop tickets.