Partyflock
 
­ Nederland

Club Eden op Ibiza in Nederlandse handen

gepubliceerd door , op
Club Eden op Ibiza in Nederlandse handen
24 mei 2013
LocatieEden Site
Een van de grootste clubs van Ibiza, Eden, wordt op dit moment volledig gerenoveerd en is dankzij de nieuwe eigenaar, wederom, het gesprek van de stad. Het vernieuwde Eden ligt op een toplocatie op ongetwijfeld het meest bekende party-eiland ter wereld. De Nederlandse ondernemer en visionair, Michael van de Kuit besloot de club te kopen en volledig onder handen te nemen. Hiermee biedt van de Kuit muziekliefhebbers en uitgaanspubliek op Ibiza een uitzonderlijke club waar de focus op de muziek ligt.

Een nieuwe start

Het nieuws over dat de club zou worden overgenomen door een nieuwe eigenaar is niet onopgemerkt gebleven binnen de internationale clubscene.
 Eden opende in 1999 in het centrum van San Antonio, de stad die dient als een toegangspoort voor vele clubbers die naar Ibiza komen om de unieke party lifestyle van het eiland te ervaren. Eden is een nachtclub met een grote capaciteit en met de recente reconstructie van het gebouw, staat de club een geweldige nieuwe start te wachten. Eden was voorheen al de thuisbasis van muziekiconen als Pete Tong, Gatecrasher, Godskitchen, Faithless en Lady Gaga.


Van de Kuit staat bekend om zijn doeltreffende zakelijke instinct en het vermogen om oude etablissementen om te toveren tot succesvolle ondernemingen.
 'Naast DJ optredens werden er in de oude Eden veelal schuimparty's en live-avonden georganiseerd. De nieuwe Eden zal zich puur op muziek richten en is erop gebrand om een verschil in het uitgaansleven van San Antonio te maken', aldus Van de Kuit.
 'Eden zal iedere week de beste en nieuwste internationale line-ups presenteren, fantastische shows opvoeren, heeft het beste soundsystem en een interieur dat je naar een moderne interpretatie van de Garden of Eden zal meenemen. En dit is nog maar het begin...'



Spectaculaire opening

Bij de grote heropening van de club op 27 juni, zal Eden zijn eerste nacht vieren met een A-list DJ line-up in combinatie met aanstormend talent. 
De volledige line-up zal volgende week worden onthuld.


8 opmerkingen

gave tent! klinkt wel aantrekkelijk om weer een keer heen te gaan:P
Ben benieuwd. Stond bekend als een kut tent met al die Engelsen altijd. Gaat die een club runnen met commerciële grote ruimte House, of gaat die echt voor kwaliteit. Laatste zou hem sieren.
Uitspraak van Tumult op zaterdag 25 mei 2013 om 08:32:
Ben benieuwd. Stond bekend als een kut tent met al die Engelsen altijd. Gaat die een club runnen met commerciële grote ruimte House, of gaat die echt voor kwaliteit. Laatste zou hem sieren.


In de agenda staat al Lil Jon :P Niet dus...
Artiest {SHOWLIST artist 99682, 41174}
ben benieuwd!! :)
 
Waarom geen woord over de imho vetste avond daar: Judgement Fridays (voorheen Sundays)?
Judge Jules daar een paar keer horen draaien, zelfs Armin heeft er gestaan. Mooi tent met misschien wel het beste geluid van het eiland. Maar natuurlijk heeft Eden door de rare feesten met veel jong Engels publiek een slechte naam gekregen. Is absoluut iets moois van te maken.
Vreselijk die tenten bij San Antonio… Daar komen al die kut engelsen die super irritant zijn. Beter de andere clubs waar ze niet heen gaan!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Uitspraak van actief op zondag 26 mei 2013 om 06:55:
Waarom geen woord over de imho vetste avond daar: Judgement Fridays (voorheen Sundays)?


inderdaad hulde...